Originally Posted by Universal Bu fair play olayını çakamadım. Hunharca para harcıyorum inşallah başıma bir şey gelmez. Yakında federasyona başkan olursun bence bu gidişle.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Originally Posted by di canio Yakında federasyona başkan olursun bence bu gidişle. Ahahha PSG batarsa sebebi ben olacağım. Adamlar 26 milyon € veriyor İbrahimovic'e yılda.
Originally Posted by Universal Ahahha PSG batarsa sebebi ben olacağım. Adamlar 26 milyon € veriyor İbrahimovic'e yılda. Yılda 26 mı 16 falan olmasın
Originally Posted by playeray Yılda 26 mı 16 falan olmasın Tekrar baktım 26 yazıyor; ama vergilerle birlikte çok düşüyor.
Originally Posted by Universal Tekrar baktım 26 yazıyor; ama vergilerle birlikte çok düşüyor. Fransa daki vergi kuralı: Yılda 1 milyon € nun üzreinde kazananlar bu tutarın %75 ini vergi olarak vermek durumundalar
Originally Posted by heartbreaker007 Fransa daki vergi kuralı: Yılda 1 milyon € nun üzreinde kazananlar bu tutarın %75 ini vergi olarak vermek durumundalar Zaten oyuncu transfer etmek çok zor; Türkiye'ye 2-3 milyon € gelecek isimler orada 5-6 milyon € talep ediyorlar ki anca dengelensin.
Forum Rules