Fenerbahçe ilk dakikalarda maçı koparamazsa gollü beraberlik yolun sonu için mantıklı duruyor.
Fenerbahçe ilk dakikalarda maçı koparamazsa gollü beraberlik yolun sonu için mantıklı duruyor.
Football is simple,but Football Manager is not
Alper ve Salih yedekte iken Selçuk ve Cristian sahada. Bu nedir ya?
Faul çalınmayan pozisyon direk sarı kart hatta kırmızı bile olabilirmiş.
Goooooooooooooooooooooooooool
Moussa Sow !
Soooow 1-0
Sow'un devam denildiği pozisyon.
Sow çok temiz iş yaptı, süper pas verdi sağ kanada, sonra gelen güzel ortayı çok net bitirdi.
GOL ANI
O top nasıl falso aldı öyle?
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
İlginç bir pozisyon oldu orada !![]()
Azo astı![]()
Efsane gol yedik yalnız,Azofeifa ve Volkan'ın emeklerine sağlık gol yiyeceğin belli atlamasana be Volkan![]()
Azo ne yaptın la sen öyle.![]()
Baroni'yi sahada gören var mı ?
Çok güzel bir gol attı Azofeifa.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Abi Erciyes teknik adamı Halis Özkahya'yı almalı onun yerine bir adam daha yararlı oynayacaktır.
Caner'in atılması lazımdı. Bu tarz hareketlerine prim verildiği için yapmaya devam edecek, nasıl olsa atamıyorlar.
kendi kendimize adamları oyuna dahil ettik... Mehmet Topuz, Baroni, Selçuk, Webo gibi çapsız adamlardan kurtulmadıkça bir yere varamayız. Webo orda gereksiz bir faul yaptı.
Caner'in az önce ki pozisyonunun açıklaması
O pozisyonda adama birkere vurduğunu ıspatlasınlar kırmızı yesin üç kere vuruyo hepside topa
Hakem düdük çalmamış napsın orada ?
yazik gerçekten yazik caner yerdeki adami tekmeliyor resmen nasil oyundan atmazlar anlamiyorum
yahu bu caner ne kadar aptal bir adam
Ya bırakın ya Caner atılacaktı ha ? adam yere düşmeden sarı kartla koşan halis özkahya maçın hakemi bu adam geçen sene Meireles tükürdü diyip tükürdüğünü yalayan hakem değil mi ? sizinle atışmaya gerek bile duymuyorum şu dakikada.
Ersun Yanal, 2. sarı kartı görme riski yüksek olan Caner Erkin'i kenara alarak doğru hareketi yapmıştır. Hele ki hakem Özkahya olunca...
Doğru Tespit budur.
"Halis iyi hakem olsaydı Sow'un pozisyonunda sarı gösterip Caner'i de ikinci sarıdan atmlıydı."
İlk Yarı Sonucu 1-1
Şimdi 80. dakikaya kadar bu rezil herifleri izleriz, sahada 20 metre ötesine pas atamayan 2 tane orta saha oyuncumuz varken biz bu maçı zor alırız. Şu Webo da daha kaç hafta kötü oynayacak merak ediyorum, Emenike bundan daha kötü mü oynuyor?
"Bence" canerin atilmasi gerekirdi.
Erciyes kontralari hic iyi degerlendiremiyor. Cok bosluk veriyor fener savunmasi hizli ataklarda.
Heyecan yapma.Sow'un pozisyonu için itiraz etmedik ki ? Geçmişi değil, şu anda olanı yorumlamak lazım. Genelleme yapmıyorum. Pozisyon çok net kırmızı isterse direk isterse çift sarıdan. Ersun Yanal bile anladı atılacağını girdi sahaya ittirdi Caner'i saha içine doğru gitsin oradan uzaklaşsın diye.
Hakem kötü olabilir, eskiden saçmalamış olabilir de sen kendi oyuncuna neden tepki veremiyorsun. Gösterebilen de var tabii haklarını yemeyelim hem Önder HOCA nickli arkadaş, hem de twitter'da pek çok insan.
Ersun Yanal süper hamle yaptı bence, takımına da sağlam bir mesaj vermiş oldu.
Şöyle bir baktım, iyi ki etmiyorum.Neyse konu bu değil zaten.
Fenerbahçe'nin yedek kulübesinde kim var bilmiyorum da Emre ve Cristian yerine başka oyuncular girse bence çok rahat kazanabilir.