Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 59 arası toplam 59 sonuç

Konu: Gençlerbirliği-Fenerbahçe

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Kadrolar

Gençlerbirliği
    Gökhan, Erkan, Risp, Tuna, Erhan , Mehmet Çakır, Ayman, Haminu, Eren, Okan, Nicoise

Fenerbahçe
    Rüştü, Serkan, Can (Servet), Önder, Ümit, Mehmet Yozgatlı, Aurelio, Alex, Tümer, Semih, Tuncay
    Bence Mehmet yerine Selçuk oynamalı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Ankaralılar en fazla 3 kez izliyebiliyor zorla gidiyorlar ne yapsın taraftar.
    Evet yöneticilerde bunu iyi bir koz olarak kullanıyorlar ve bilet fiyatlarını ucuruyorlar
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    ev

eee bu her yerde böyle değilmi? Adam nerden kazanacak

skor tahminleri yapsak....

Nesil
    2005
    Yer
    ev

zor ama 1-2, 1-3 gibi bir sonuç çıkabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

4-1 ya da 4-2

Edit: yazmamışım yanlış anlaşılmasın Fener kazanır diyorum...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

2-1 Fenerbahce alır
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

3-1 fener alır

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu;
    Rüştü, Kerim, Can, Önder, Ümit, Aurelio, Mehmet, Tümer, Alex, Tuncay, Semih
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

kerim ilk11 de şaşırdımm

Nesil
    2006

Kerim'de ilk 11'de bende şaşırdım ben Kerim'i hiç sevmedin nedense ısınamadım ama iyi bir futbolcu olacağına inanıyorum bu gün nasıl oynayacak merak ettim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kiev maçında Serkan oynamayacağı için şimdiden takıma alışması için oynatıyor. Yine çok fazla ofansif bir kadro olmuş umarım ilk dakikalarda bir gol buluruz da rahat geçer. Yoksa ilerleyen dakikalarda zorlanabiliriz....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Zaten Fenerbahçe'deki artık futbol zihniyeti rakip bana önlem alsın artık Zico rakip kim olursa olsun önlem almayıp 90 dk atak oynatacak bu yüzden Fenerin maçları zevkli geçer. Kısaca 5-4 olsun bizim olsun zihniyeti var sahada.

fener iyi oynuor

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

tümer ortaladı, tuncay bombaladı. 1-0 .

gençler net bi fırsat kaçırdı, fener affetmedi.

2-0 oldu aleeexxxx

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

alex 2-0 dakika 40

çok sıkıcı bir maç fener top oynamadı gençler öylesine saldırdı fenerin 2 pozisyonu var onlar gol oldu. Gençler %100 2 gol atamadı maçta bu şekilde bitti. Bence fener biraz daha önlem almalı özellikle defans çok açık veriyorlar. bu gençler değil kiev olsaydı maçta 4-5 gol yerlerdi

Nesil
    2006

Maç çok sıkıcı geçti özellikle 2. yarıda Fenerbahçe'nin önde olması nedeniyle tempoyu düşürdüler ve maçta iyi organize edilmiş bir atak görmedik.

Fenerbahçe maça tek yabancı ile çıktı ama maçı 2-0 kazanmayı bildiler. Maçın başlarında özellikle Fenerbahçe'nin bel kemiğini oluşturan Tümer-Alex top kayıpları yapması rakibin kontra atak bulmasını kolaylaştırdı Fenerbahe ilk golü atıktan sonra rahat bir oyun sergiledi zaten peşine 2. gol geldi goller dışında tehlikeli atakları yoktu.

Hakem'in performansı bu sıcağıda ele alırsak iyidi tek eksiği ilk yarıda Kerim'e yapılan bel üstüne ayağıyla vuran Gençlerbirliği oyuncusuna sarı kart göstermesi gerekirdi.

Maçta Gençlerbirliği taraftarı nedensiz yere Uğur Boral'a top geldiği zaman hıslıkladı ama bu oyuncu Gençlerbirliğine hiç bir kötülük yaptığını düşünmüyorum sadece profesyönelce başka bir klube gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

.:İLK YARI:.

5. dakikada sol kanattan kazanılan serbest atışı kullanan Alex'in ceza sahasına ortasında Önder'in kafasından seken topu Gençlerbirliği defansı uzaklaştırdı.

31. dakikada Isaac'ın ara pasında ceza sahasında Mehmet Çakır, topu istediği gibi kontrol edemedi. Araya giren Önder'in müdahalesiyle topu ikinci kez önünde bulan Mehmet Çakır'ın, ceza sahası sol çaprazında kaleci Rüştü'yü çalımlayarak yaptığı ortada Önder, topu kornere attı.

35. dakikada Traore'nin uzaklaştırmak istediği topu kontrol eden Tümer'in ceza sahası sol çaprazından ortasında arka direkte Tuncay, meşin yuvarlağı kafa ile ağlara gönderdi. 0-1

39. dakikada ceza sahası sol köşesinden Tuncay'ın içeriye çevirdiği topu Risp, Semih'ten önce dokunarak uzaklaştırırken, topu önünde bulan Tümer'in, ceza sahası sol çaprazından şutunda kale önünde topu tamamlayan Alex, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-2

41. dakikada ceza sahası sol çaprazından Mehmet Çakır'ın şutunda kaleci Rüştü, iyi bir refleksle topu kornere çeldi.

.:İKİNCİ YARI:.

47. dakikada sol kanattan kazanılan serbest atışı kullanan Tümer'in ceza sahasına ortasında kale önünde iyi yükselen Tuncay'ın kafa vuruşunda top, yandan auta çıktı.

51. dakikada Tuncay'ın topuk pasıyla ceza sahasına giren Kerim'in sağ çaprazdan sert şutunda top, yandan auta çıktı.

57. dakikada rakibinden sıyrılan Mehmet Yozgatlı'nın ceza yayı üzerinden sert şutunda kaleci Gökhan uzanarak, topu köşeden kornere çeldi.

65. dakikada ceza sahası sol çaprazından Aurelio'nun ortasında kale önünde Semih'in kafa vuruşunda top, üstten auta çıktı.

69. dakikada ceza sahasında oluşan karambolde topu önünde bulan Isaac, kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldı. Isaac'in sağ çaprazdan sert şutunda top, az farkla yandan auta çıktı.

81. dakikada sağ kanattan Erhan'ın ortasında ceza sahasında kafalardan seken topa Nicoise'nin gelişine şutunda kaleci Volkan, uzanarak tehlikeyi önledi.

82. dakikada Isaac'in pasında topu kontrol eden Nicoise'nin ceza sahası sol çaprazından şutunda top, yandan auta çıktı.

21. Default

yorgun fener kendini pek kasmadan maci almasini bildi ama defans sinyal veriyor ama luciano ve lugano dan sonra daha saglikli fikir verebiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fener rahat bi oyunla aldı maçı defansın açık vermesi normal 2.yarı forvet duvar gibi olunca birçok şişirme top yaptı gençler bazıları da pozisyon oldu mecburen yani

Nesil
    2006

Default Zico'dan Anelka yorumu

F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, G.Birliği galibiyetinin ardından şunları söyledi: "Çok güzel bir galibiyet aldık. Karşımızıda çok iyi bir rakip vardı, oyuncularım çok sakin oynadı, ne yaptıklarını biliyorlardı. İlk yarıda çok iyi bir avantaj yakaladık, ikinci yarıda iki takımda pozisyonlara girdi ancak daha akıllı oynayan taraf olan biz maçı kazandık. Tek yabancı ile oynamamız bır sıkıntı olmadı maçı kazandık sonuç olarak. Tek yabancı ile oynayarak maçta zorlandığımızı söylemek Milli Takım ayarındaki diğer oyuncularımıza saygısızlık olur. Kiev maçını düşünerek Kerim'i bugün oynattım. Kerim bugün çok iyi oynadı, geleceği düşünerek hamlelerimizi yapıyoruz.

Ben bugün takımda eleştirilecek yan bulamıyorum, kazandık ve futbolda kazanmak önemlidir."

Zico Anelka'nın kadroya alınmaması ile ilgili sorulara şu yanıtı verdi: "Anelka, F.Bahçe'nin futbolcusudur benim futbolcum değildir, benim elimde antrenmanlara katılan bana yardım etmek isteyen oyuncularım var. Anelka'da idmanlara katılmadığı için bugün sahada değildi. Anelka, Kiev maçında sahada olmak istediği için oynadı. Kiev maçından sonra ise anternmanlara katılmadı, antrenmanlara katılmayan oyuncu da forma giyemez."

Zico Alex'in sahadaki görevi ile ilgili şu açıklamaları yaptı: "Alex ofansif bir oyuncu çok fazla geriye döndüğündü enerjisini kaybedelir, bu nedenle ben de onun ileride kalarak oynamasını istiyorum."

Quote Originally Posted by ZİCO
    "Anelka, F.Bahçe'nin futbolcusudur benim futbolcum değildir, benim elimde antrenmanlara katılan bana yardım etmek isteyen oyuncularım var. Anelka'da idmanlara katılmadığı için bugün sahada değildi. Anelka, Kiev maçında sahada olmak istediği için oynadı. Kiev maçından sonra ise anternmanlara katılmadı, antrenmanlara katılmayan oyuncu da forma giyemez."

bence Zico gayet güzel yorumlamış Anelka hadisesini bu da otoriteyi sağladığının göstergesidir...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maç hakkında aslında söylenecek çok şey yok. Tümer ilk başlarda çok top kaybetti ama galibiyeti de o getirdi. Bugün beğendiğin ender insanlardan biriydi.Ayrıca 18 kişilik kadroda 1 yabancı var bu kadar eksiğe rağmen zor bir deplasmandan net bir skorla galip gelmek beni sevindirdi. Biraz klasik olacak ama artık önümüzdeki maçlara bakacağız....
    "YÜCE ATATÜRK"

ne dandik oynadı bizimkiler yav sanki beyaz formalılar fb ydi. gencler bilem daha baskılı daha atak oynadı bizdekide acık söylemek gerekirse şans tı.neyse aldık ya ona şkr.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kiev macı sonrası moral olarak cöküntü içinde olan Fenerbahcemizi genclerbirligi galibiyeti kendine getirir ve Kiev macında gercek Fenerbahce yi görürüz inş
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Talking Rekorun Habercİsİ

F.Bahçe ilk iki lig maçında iki galibiyet alırken 8 gol attı,hiç gol yemedi.Buna benzer bir durum 1988-89 sezonunda yaşandı.Sarılaciverli ekipilk 2 maçta 2 galibiyet alıken 9 gol attı,hiç gol yemedi.Ve F.Bahçe o sezonu 103 gol atarak şampiyon bitirdi.

1988-89'daki başlangıç
    1.hafta:Rize-F.Bahçe 0-5
    2.hafta:F.Bahçe-Altay 4-0

2005-2006'daki başlangıç
    1.hafta:F.Bahçe-Erciyes 6-0
    2.hafta:G.Birliği-F.Bahçe 0-2

Kaynak:Sabah

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12