Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 74 arası toplam 74 sonuç

Konu: Van'da 7.2 büyüklüğünde deprem

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

abicim halen medeni olamadık bu konuda. o konumda ben olsaydım nasıl olurdu bilmiyorum ama bir iki kişi kuralı bozunca diğerleride hakkını yedirmemek için girişiyor sonrada karmaşa çıkıyor..
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

mabirand32gun Mehmet Ali Birand
    Çadır satan da var, çadırı hayvanlarını korumak için kullanan da. Devlet organizasyonunu doğru dürüst yapamıyor.
    artık buna devletin yapacağı bir şey yok insan olamayana devlet napsın birand da saçmalıyor iyice

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    artık buna devletin yapacağı bir şey yok insan olamayana devlet napsın birand da saçmalıyor iyice
    Başbakan Yardımcısıydı sanırım o da söylemişti yetersiz olduklarını bu konuda.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Örnek olarak 1000 yatak 1000 yorgan 2000 çadır gerekiyorsa devlet oraya fazlasıyla bunları temin etmekle görevlidir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

devlet yolluyor ama ihtiyaci olanda olmayanda 2,2 3,3 4,4 fazla fazla aliyorlar bunu bugun bir programda izledim Van"dan bir adami canli yayinda telefon baglantisi yapildi adam anlatti fazla fazla aliyorlar diye.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Demek ki organizasyonlar yanlış yapılıyor. (ALLAH göstermesin) Bugün başka bir şehirde de olsa aynı sorunlar yaşanıyor ki geçmişte de yaşanan sorunlar. "Ders aldık mı" "Hayır almadık"

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Bugün Hatay'dan Van'a giden kamyonu gördüm, durdurdum üstümde ki hırkayı verdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Orada bulunan kürt ve türk kardeşlerime geçmiş olsun. Ama sadece bizim yanımzıda bizim kimliğimizde bizim gibi düşünenlere geçmiş olsun. Ailesini yakınını kaybedenlere allah sabır versin. PKK yanlısı olupta ölen tüm kürtlerin yeri cehennem olması dileği ile...

Ama bir iki cümle daha edeceğim. içimde kalmasın. O yüzden ilk yukarıdakıler yazdım.

Belediye Başkanı çıkmış devletten yardım istiyor. Doktor istiyor, İş makinası istiyor. Bu admlar bizi hani Devletten saymıyordu. Şimdi deprem olunca mı varlıgımız hatırlandı? Bu yancılar bizim iş makinalarımızı yakmıyorlar mıydı? Bu yancılar bizim doktorumuzu öldürmüyormuydu?
    kelimesi kelimesine katılıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Default Ferhat yağmurla hayata tutundu

Van’da depremden 108 saat sonra enkazdan kurtarılan 12 yaşındaki Ferhat Tokay’ın, 4 gün boyunca yağmur suyu içerek hayatta kaldığı öğrenildi.

VAN - Erciş ilçesi Van Yolu Caddesi'ndeki Sevgi Apartmanı'nın enkazından, depremden 108 saat sonra sağ olarak kurtarılan 12 yaşındaki Ferhat Tokay’ın Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor. Tokay'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Sevgi Apartmanı’nın zemin katında bulunan bir ayakkabı satış mağazasında çalışan
    Tokay’ın arkadaşıyla birlikte cumartesi gecesi mağazada kaldığı öğrenildi.

Van Sağlık Müdür Yardımcısı Hamit Karataş, bir kolonun dibinde 4 gün boyunca
    sesini duyurmaya çalışan Tokay’ın, yağmur sularıyla beslendiğini aktardı.

Ferhat Tokay'a, ilk ulaşan Şanlıurfa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Arama Kurtarma Birimi’nden Bekir Sıtkı Gider oldu.

Ferhat'ın kendilerini arkadaşı zannederek ses vermesiyle fark ettiklerini belirten Gider, yaklaşık 2 saatlik bir çalışmadan sonra çocuğun enkazdan çıkarıldığını söyledi.[/SIZE]

İLK SÖZÜ: AÇIM, BENİ BURADAN ÇIKARIN
    Ferhat'in ilk sözlerinin “açım, beni buradan çıkarın” olduğunu anlatan Gider, şunları kaydetti: ''Gece geç saatlerde çalışırken, bizi arkadaşı zannederek konuşunca canlı olduğunu anladık. Kısa bir çalışma sonunda açtığımız bir pencereden ulaştığımızda Tokay, dizüstü bir durumdaydı. O sırada moral seviyesini yüksek tutmak için şaka yaptık, bir yemek borçlandık. Aç olduğunu söylediği için. Azerbaycan ve Afyonkarahisar ekipleriyle yaklaşık 2 saat çalışmadan sonra kurtardık.”

[SIZE="1"]NTV
    Last edited by meddah : 29.Ekim.2011 at 01:01

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aşağıdaki kardeşimiz kurtarıldıktan sonra doku zedelenmesi ve açlık sebebiyle vefat etmiş.
    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün gece 5.5 büyüklüğünde deprem olmuştu. Şimdi de 5.6 büyüklüğünde olmuş. Ciddiyetini koruyor bu deprem olayı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Galatasaray Spor Kulübü deprem felaketi nedeniyle bir yıl süreyle Belediye Vanspor altyapısının sportif giysi ihtiyacını karşılayacak.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Üzerinden 2 sene geçti hala barakalarda yaşam mücadelesi veriyor insanlar. O barakaların da elektriği kesildi diye haberler çıktı geçenlerde. Bu insanlar üvey evlat mı? Suriyelilere aylık bağlanırken bu insanların elektrikleri kesiliyor. Daha yazılacak çok şey var ama burası yeri değil.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Üzerinden 2 sene geçti hala barakalarda yaşam mücadelesi veriyor insanlar. O barakaların da elektriği kesildi diye haberler çıktı geçenlerde. Bu insanlar üvey evlat mı? Suriyelilere aylık bağlanırken bu insanların elektrikleri kesiliyor. Daha yazılacak çok şey var ama burası yeri değil.
    Budur, nokta.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri