Sayfa 22 / 24 İlkİlk ... 122021222324 SonSon
631 ile 660 arası toplam 717 sonuç

Konu: FM 2014 Digital Ön Sipariş

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Güncel indirim kodu var mı arkadaşlar?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Ben az önce dayanamayıp Aral Game den indirim kodu ile 60 tl ye aldım. Beta sütüm kodunu ne zaman gönderirler? Bir fikri olan var mı? Bir de beta oyunu steam dan download edince orjinali çıktığı zaman ayrı bir kurulum dosyası yüklemem gerekiyor mu yoksa güncelleme mi yüklüyoruz?
    Bende 14 Ekim'de almıştım hala gelmedi bayramdan dolayı galiba yarın mesai saati var Aral'ın sabah gelebilir

indirim koduna falan gerek yok arkadaşlar. burda direk 39 tl. isteyen 6 taksit te alabilir..ben aldım sıkıntı yok..

http://urun.gittigidiyor.com/video-o...d-key-96109946

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by anlerkn View Post
    indirim koduna falan gerek yok arkadaşlar. burda direk 39 tl. isteyen 6 taksit te alabilir..ben aldım sıkıntı yok..

FM 2013'te gittigidiyor üzerinden yapılan bazı alışverişlerde kullanılan keyler satılmıştı. Bu tarz sitelerden alışveriş yaparken dikkatli olmakta fayda var.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by anlerkn View Post

Maalesef kredi kartı olmadığı için TTNET faturasına ekletireceğim ücreti, o yüzden indirim kodu lazım.

Arkadaşlar malesef ilk mesajı düzenliyemiyorum.Belli düzeltmeden sonra pasif hale gelmiş sanırım bu yüzden güncel tutamadım.

Güncel indirim kodu: mzamb749

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Playstore'den alan arkadaşlara bir sorum olacak. Ben mobil ödeme ile satın almak istiyorum üye ol dediğimde illa tek şifre istiyor, illa tek şifre almak zorunda mıyız üye olmak için? Çünkü mobil ödeme ile almak istiyorum TTNET ile bir alakası yok.

Ya ben bu adsl no'yu giremiyorum nasıl girecez bu playstore.com'da

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

19 Ekim
    + 14.10.2013 tarihinde sipariş etmiş olduğum Football Manager 2014 oyunun beta keyi hala gelmedi, halbuki beta çıkalı çok oluyor.Ne zaman gelir ?

21 Ekim
    - Merhaba,

Bayram tatili dolayısı ile beta kodların gönderimi yarıda kalmıştır. Gönderimler bugün tekrardan başlayacaktır.

İyi günler dileriz,

İnşallah bugün gelir

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

tam iki buçuk saattir playstore dan oyunu almaya çalışıyorum. kredi kartıyla alıyım dedim herşeyi yaptım en sonda işlem yapılamadı dedi. neyse madem olmadı ttnet faturama ekleyerek alıyım dedim ama yok tek şifrenizi tekrar girin dediği yerde takılıyor site. şifremi yazıp giriş yapmaya çalışıyorum ama sayfada hiç hareket yok çıldırıcam.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by tnrcn View Post
    tam iki buçuk saattir playstore dan oyunu almaya çalışıyorum. kredi kartıyla alıyım dedim herşeyi yaptım en sonda işlem yapılamadı dedi. neyse madem olmadı ttnet faturama ekleyerek alıyım dedim ama yok tek şifrenizi tekrar girin dediği yerde takılıyor site. şifremi yazıp giriş yapmaya çalışıyorum ama sayfada hiç hareket yok çıldırıcam.
    Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun bilmiyorum ama farklı tarayıcılardan da dene eğer denemediysen. Ben Firefox kullanıyorum. Bende de benzer sıkıntı oldu. Daha sonra Chrome ile denedim, oradan vermiştim siparişi.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Ön Siparişe açıldığı ilk gün aldım Playstore'dan. İyiki de almışım. Çıksın da alalım takımımızı

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    19 Ekim
    + 14.10.2013 tarihinde sipariş etmiş olduğum Football Manager 2014 oyunun beta keyi hala gelmedi, halbuki beta çıkalı çok oluyor.Ne zaman gelir ?

21 Ekim
    - Merhaba,

Bayram tatili dolayısı ile beta kodların gönderimi yarıda kalmıştır. Gönderimler bugün tekrardan başlayacaktır.

İyi günler dileriz,

İnşallah bugün gelir
    Dün gelmedi İnşallah bugün gelir

14. Default

Dün gelmedi İnşallah bugün gelir
    Aral Game den bahsediyordun değil mi? Bana da öyle dediler ama hala gelmedi.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Aral Game den bahsediyordun değil mi? Bana da öyle dediler ama hala gelmedi.
    Banada gelmedi hala Yarın gelmezse arayacağım artık.

16. Default

Banada gelmedi hala Yarın gelmezse arayacağım artık.
    Ön siparişi ne zaman verdin?

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Ön siparişi ne zaman verdin?
    14 ekimde vermiştim ve sonunda KOD GELDİ

18. Default

FM 14 alınmalı mı? 13'e göre nasıl? Bir de 31 Ekimde Teknosa'ya hemen gelir mi ve fiyatı ne kadar olur?

Quote Originally Posted by canerimtrak View Post
    FM 14 alınmalı mı? 13'e göre nasıl? Bir de 31 Ekimde Teknosa'ya hemen gelir mi ve fiyatı ne kadar olur?
    FM14 alınmalı mı?

Bana sorarsan kesinlikle alınmalı. FM13 gibi bir saçmalıktan arınmış, sağlam yenilikleri olan (hem maç motoru olsun, hem arayüz hem de taktikler) bir oyun FM14.

31 Ekim'de Teknosa'ya gelir mi ve fiyatı ne olur?

Muhtemelen 31 Ekim'de gelir en kötü 1 Kasım'da her Teknosa'da bulunuyor olur. Fiyatı 79,99 TL olacak gibi gözüküyor.

20. Default

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    FM14 alınmalı mı?

Bana sorarsan kesinlikle alınmalı. FM13 gibi bir saçmalıktan arınmış, sağlam yenilikleri olan (hem maç motoru olsun, hem arayüz hem de taktikler) bir oyun FM14.

Muhtemelen 31 Ekim'de gelir en kötü 1 Kasım'da her Teknosa'da bulunuyor olur. Fiyatı 79,99 TL olacak gibi gözüküyor.
    Teşekkürler, indirimi bekleyeceğiz gibime geliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun bilmiyorum ama farklı tarayıcılardan da dene eğer denemediysen. Ben Firefox kullanıyorum. Bende de benzer sıkıntı oldu. Daha sonra Chrome ile denedim, oradan vermiştim siparişi.

bende firefox kullanıyorum. explorer dan falanda denedim olmadı sonra nasıl olduysa olduda aldım sonunda oyunu

22. Default

Bu Sanalsaray Nasıl Arkadaşlar ?

Alan Var mı ?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

23. Default

FM14 alınmalı mı?

Bir de FM 13'e göre Sistem gereksinimleri nasıl? FM 13'te hafif kasarak oynuyorum FM 14'te çok kasar mı?

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

@canerimtrak Şöyle diyim FM13'te kasmıyordu benim bilgisayar FM 14'te 3B'de kasıyor.Hem kasmıyor hemde güzel diye 2B kullanıyorum ben.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

3B kasıyorsa grafik ayarlarını PC için önerilene getirin. Bence gölgeler dışında fark olmuyor.

26. Default

Büyük ihtimal 2D oynarım fakat oyun içerisinde yani maç dışında oyunun ilerlemesi falan nasıl FM 13'e göre?

Bir de FM 13'e göre Sistem gereksinimleri nasıl? FM 13'te hafif kasarak oynuyorum FM 14'te çok kasar mı?
    Football Manager 2013

Football Manager 2014

Sistem Gereksinimleri açısından baktığımızda hiçbir değişim olmadığı fark ediliyor fakat bana da bu sene 3D maç motoru biraz daha kasıyor gibi geldi. Oyunda devam et dediğimizde haber ekranı bu sene çok görsel ve güzel olmuş, bir de bana hızlanmış gibi geldi.

28. Default

Football Manager 2013

Football Manager 2014

Sistem Gereksinimleri açısından baktığımızda hiçbir değişim olmadığı fark ediliyor fakat bana da bu sene 3D maç motoru biraz daha kasıyor gibi geldi. Oyunda devam et dediğimizde haber ekranı bu sene çok görsel ve güzel olmuş, bir de bana hızlanmış gibi geldi.
    Sistem gereksinimlerine göre oyunu çok rahat oynamam lazım ki zaten geçen sene falan rahat oynuyordum fakat bu yaz bilgisayara bir şey oldu bazen aşırı kasıyor böyle dosyaları bir yerden farklı yere zor sürüklüyorum donarak gidiyor falan ekran kartından şüpheleniyorum. Normalde FM 13-14'ü 0 kasmayla oynamam lazım yani. Ama dediğim gibi pcde bir sorun var hala çözemedim.

Sistem gereksinimlerine göre oyunu çok rahat oynamam lazım ki zaten geçen sene falan rahat oynuyordum fakat bu yaz bilgisayara bir şey oldu bazen aşırı kasıyor böyle dosyaları bir yerden farklı yere zor sürüklüyorum donarak gidiyor falan ekran kartından şüpheleniyorum. Normalde FM 13-14'ü 0 kasmayla oynamam lazım yani. Ama dediğim gibi pcde bir sorun var hala çözemedim.

Ekran Kartı biraz eskimiş ama yine de sistemin FM için gerçekten iyi. Kasma sorunu da halledersen 3D'yi en iyi şekilde izleyebilirsin.

mzamb749 kodu ile playstore'den 20 tl indirimle 40 tl'ye alabileceğiniz oyun. 40 tl bu oyun ıcın hıc bır sey degıl. herkes alabılır.

Sayfa 22 / 24 İlkİlk ... 122021222324 SonSon

Mesaj Yetkileri