Burak çok çabaladı,uğraştı.Durmadan koştu,koştu ve koştu.Bu koşuları hiçte boş değildi,evet kaçırdı yine ancak her maç böyle oynasın,yine kaçırsın,canımı yesin.Burak'ın kaçırdıklarından çok ben ruhsuz oyununa sinirleniyordum.
Drogba ve Melo için pek bir şey demeye gerek yok,yine süperdiler.
Sneijder için yorum yapmak gerekirse,yavaş yavaş kendini bulmaya başlıyor.Attığı uzun toplar,artık isabet oranı artan tek pasları ile eski haline dönüş sinyalleri verdi.
Selçuk sezonun en iyi maçını geçirdi kendi adına ancak yine o bildiğimiz Selçuk'tan eser yoktu.Onun da bir kaç hafta içinde eski haline dönmesini umuyorum.
Eboue ve Dany çok iyiydiler,çok beğendim.Eboue'nin şu yerde yatmaları olmasa çok daha iyi olacak ama napalım.Bruma ise çok etkili olmasa da ileri de hareketli ve hızlı bir oyun oynamamızı sağladı.Chedjou'yu da çok beğendim ancak Semih için aynı şeyleri söyleyemem.Dany ile yan yana oynaya oynaya ona benzemiş,bir an önce basit oynaması gerekiyor.Öyle heyecanlara gerek yok.Chedjou ile beraber oynadıkça daha da iyi olacaktır.Muslera'ya da pek iş düşmedi.
Edit:
Drogba'dan bir iz daha;
![]()