Ben futbolsever olarak oyundada olan compare with yapıyorum, siz Holmen Sneijder diyerek beni zan altında bırakıyorsunuz ve fb gs yapıyormuşum gibi gösteriyorsunuz.

Crisin bizi ipten aldığı veya skor ürettiği bir dripling hatırlamıyorum, hatta bu oyuncu driplingmi yapıyormuş diye şuanda şaşkınlık içerisinde kendime soruyorum. Alper diye oyuncuya tonlarca para verildi ki bilmiyorum hakedecekmi orası ayrı, takımın dribling eksiği görüldüğü için alındı bu özelliğine ve yaşına verildi bukadar para yoksa pasaport olayı falan hikaye Baroni sene sonunda Türk olacak zaten.
Selçuk cris kadar tekniktir farkları yok.
Cris basit oynar sağa sola geriye riske pek girmez, fantezi sözünüze katılmıyorum. Selçuk topu daha verimli kullanır ve topu ileri doğru Baroniye nazaran daha iyi oynar.
İkiside ağır oyunculardır ve en belirgin özellikleri duran toplardır.
Sürekliliğe gelirsek yanılıyorsunuz geçen sene Baroni Selçuktan çok maça çıktı ve istatistiklerine baktığımızda;

50 küsür maç 11 gol 10 asist, Selçuk 50 küsür maç 10 gol 13 asist.

Sürekliliğinin yanında verimlilikleride aynı olmuş. Gerçi siz istatistiklerde ustasınız onlarca sayfa istatistik çıkartabilirsiniz.

Şimdi soruyorum bana göre oyuna olması gibi yansıtılan Baroni mi 141 ca olmalı Selçuk mu 135 ca olmalı. Bence baroni ve selçuk gibisinin dünyada yüzlerce örneği var bunlar 130-135 ca lık bulunması kolay oyuncular.

Dünya demişken takımlarında asist yükünü yüklenmiş oyunculara göz atalım Mesut 30 asist pas özelliği 19, İniesta 27 asist pas özelliği 20, Hamsik 22 asist pas özelliği 18, David Silva 19 asist pas özelliği 18, Gerrard 15 asist pas özelliği 17, Schweinsteiger 14 asist pas özelliği 17, Oscar 19 asist pas özelliği 16 vs vs oynadıkları liglerde ortada.

Dediğim gibi pasaportundan dolayı XXXelçuk yaptığınız futbolcu reelde ortalama bir topçudur. Özellikleri verirken liginde aynı mevkide oynayan oyuncu ne yapmış bi ona göz atınız. Geçen seneki istatistiklerle Baroniden 16 ca lık bir fazlalığı olan Selçuk profilinin gerçek hayatla uzaktan yakından alakası yoktur. 16 ca'lık fazlalığı ve gereksiz abartılmış pas, yaratılcılık gibi özelliklerini kimsenin açıklayabileceğini sanmıyorum.