Quote Originally Posted by perpetua View Post
Baroni ile Selcuk ayni isi yapmislar diyorsun hala. Baroni forvet arkasinda oynadi butun sezon. Selcuk ise defansin onunde.
Nasıl ya? Ben yanlış maçlara bakmışım ozaman defansın önündekinin Melo olduğunu sanıyordum!

Baroni ne arkası direk forvet olarak oynadı! Tamam ben cevabımı aldım Gs şefi sizsiniz sizin eseriniz teşekkürler.

Quote Originally Posted by Aydin View Post
ben şunu anlayamıyorum, bir oyuncunun kalbur üstü olmasının kıstası avrupa'ya gidip oynaması mı demektir?
Senin ligin ilk 5.te bile değil tabiki senin önündeki liglerde oynarsa kalbur üstüdür. Arda kalbur üstüdür, Emre kalbur üstüdür. Sen Türkiye liginde böyle profile sahipsen ohoo işimiz yaş İspanya liginin Xavisine denk geliyor. Senin liginin kalitesi ne ki Selçuk denen oyuncu 146 ca alsın, hemde bonservisi elindeyken bile Türkiye'de kalan oyuncu bu! Selçuk gözlemi kime aitse berbat bir ca değerlendirmesi var.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
Bunun farkinda oldugumuz muhakkak.

Ama gelsinler, kurtlarini doksunler. Sahsen bunu rahatsiz edici bir durum olarak gormuyorum ben. En azindan ozel mesaj ile kufur ettikleri donemlerden daha verimli geciyor bu tartismalar.
Önceki üyeleriniz sizi paranoyak yapmış, hiçbir foruma üye değilim, oynadığım tek oyunun TR resmi sitesi burası diye geldim ama değişik bir tutumunuz var. Sizi pohpohlamazsak antucuyuz veya düşmanız yani olay bumudur? Gs bölümünde eleştiri yok anladım peki, umarım Fb araştırma alanınada siz bakmıyorsunuzdur oradaki şefle anlaşılır biçimde konuşmak istediğim bir oyuncu var.