Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 66 sonuç

Konu: FM 14 Çıkış Tarihi

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Spe1907 View Post
    Bu sene demo yok mu? full sürüm yayınlanmadan 1 hafta önce yayınlanırdı bu durumda dün yayınlaması gerekmez miydi?
    BETA yayınlandı ya kardeşim demo yok
    malatyAdana!

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    BETA yayınlandı ya kardeşim demo yok
    Beta ile demo aynı şeydi zaten..

Herneyse faceteki resmi sayfalarına baktım orda sık sık sorulmuş soru, oyun yayınlanmadan bir kaç gün önce demoda yayınlanacak diye cevap vermişler.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Spe1907 View Post
    Beta ile demo aynı şeydi zaten..

Herneyse faceteki resmi sayfalarına baktım orda sık sık sorulmuş soru, oyun yayınlanmadan bir kaç gün önce demoda yayınlanacak diye cevap vermişler.
    şu beta muhabbetini işin "pazarlama" kısmına döktükleri için demo olayı çok geri planda kaldı.

eskiden gold sürüm, silver sürüm diye demolar çıkardı ancak şimdi bu türden demolar var mı hiçbir bilgim yok. senin bilgi vermen güzel olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen sene %100 türkçe olacağı açıklanınca FM13 baya bi gündeme geldi Türkiye'de kime sorsam kimle konuşsam oyunu orjinal aldılar alacaklarını söylediler yıllardır korsan alanlar bile acaba sigames geçen seneki Türkiye satış hasılatından memnunlar mı? bu konu hakkında bilginiz varmı?

Beyler tam sürüm çıkıp elimize ulaştığında betada oynadığımız oyuna devam edebilecek miyiz? Geçen sene ilk defa orjinal almıştım ama beta falan kullanmamıştım bilmediğimden soruyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by thegt26ts View Post
    Beyler tam sürüm çıkıp elimize ulaştığında betada oynadığımız oyuna devam edebilecek miyiz? Geçen sene ilk defa orjinal almıştım ama beta falan kullanmamıştım bilmediğimden soruyorum
    Devam edebilirsin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

playstore kodları bu gece dağıtacak mı? bilen var mı?

full sürüme geçince yeni kariyer açacaklar burdamı ?

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by pegahmet10 View Post
    playstore kodları bu gece dağıtacak mı? bilen var mı?
    Tam sürüm için yeni kod gönderilmeyecek olan kendi kendini güncelleyecek

Quote Originally Posted by Crantola View Post
    full sürüme geçince yeni kariyer açacaklar burdamı ?
    Beta çıktığı ikinci gün oynadım sonra bıraktım ve full sürümü beklemeye başladım. Hem bu forumda hem SI Games forumlarında okuduğum hatalar yüzünden de doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Yarın ben de yeni kariyer açacağım fakat yine büyük hatalar olursa çok güzel eleştirilerim olacak hem Jacobson'a hem de bütün çalışanlarına.

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Tam sürüm için yeni kod gönderilmeyecek olan kendi kendini güncelleyecek
    onu anladımda ben bu gece gücellicek mi onu merak ediyorum ona göre uyumicam

Gece 02.00 çıkıcak deniliyor bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by pegahmet10 View Post
    onu anladımda ben bu gece gücellicek mi onu merak ediyorum ona göre uyumicam
    TR saati ile 02:01 civarlarında güncelleme başlayacaktır, saat farkına bağlı olarak 02:04 veya 01:50 de dahi başlayabilir yani saatiniz tam vaktindeyse 02:01 de başlayacaktır yani uyumazsan oynayabileceksin. (Eğer son dakikada SIGames bir açıklama yapıp ertelemezse ) Bende şahsen 12yi bekliyorum

Geçen sene de d&r'dan önsiparişle almıştım ama tam hatırlamıyorum; kargo sizce mağazalardan önce mi gelir sonra mı?

Nesil
    2006

Offline all afternoon due to interviews - 1) #FM14 comes out at 00.01 GMT. Doesn't matter if you have a boxed copy early - still same time.
    Türkiye saati ile 02.01de indirmeye başlayacağız.

Real Time Editor de aynı zaman da çıkıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar ben oyunu Playstore'dan aldım.Fakat herkese 2 kod gelmiş bana tek kod geldi, etkinleştirme kodu bende steamden etkinleştirip indirdim.Oyunu açmaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum.
    warning: failed to find a default database to use.please make sure your installation is not corrupt.
    var mı bir bileniniz ?

Nesil
    2006
    Yer
    London

Uyarı: Varsayılan bir veritabanı bulunamadı. Yüklemenizin yarıda kesilmediğinden emin olunuz.

Yani kısacası veritabanını yüklememiş oyunun key ile alakası yok dosyaları tanımlayı seç düzelecektir bunuda oyunun adına sağ tıklayıp

Özellikler > Yerel Dosyalar > Oyun Dosyalarını Doğrula yolunu izleyerek yapabilirsin

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Real Time Editor de aynı zaman da çıkıyor.
    Real Time Editor'u nasil satin alacagiz veya ne kadar, bilginiz var mi?

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Real Time Editor'u nasil satin alacagiz veya ne kadar, bilginiz var mi?
    Oyunun ana menüsündeki İndirmeler butonuna tıklayıp satın alacaksın, aktif ettiğinde sağ üstte simge görünecek Fiyatı £3.99 10TL ye falan denk geliyordur

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

vallahi 3-4 kere oyun dosyalarını doğruladım her seferinde birşeyler yüklüyor fakat oyun bir türlü açılmıyor o hatayı aldıktan sonra hemen ardından şu hata cıkıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

bu bildiğin crash dump alışman lazım bunlara
    turksportal...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Evet crash dumps oldugunu bılıyorum fakat oyunun neden acılmadığını anlamadım.Benim gibi Playstoreden alıpta oyunu açamayan baska arkadaş yokmu ? bana gönderdikleri etkinleştirme kodu acaba full sürüm içinmiydi yani gece 02:01 beklemem gerek ?

oyunu ne zaman aldınız? playstore 26sında bir duyuru yapmış tek key verilecek artık diye

ben aral gameden kutulu sıparıs ettım.yarın gelecek kargoyla ama herkes gibi sabırsızım bir an önce oynamak ıstıyorum.beta yuklu bende guncelleme olunca ben full oyunu oynayabılecek mıyım yoksa bosuna beklemeyeyım??

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

Aralgame'den oyunu alanlar mecbur CD yi bekleyecek değil mi ? mail'le key falan geliyor mu ? offf herkes 2 saat sonra oynayacak biz kargo bekleyeceğiz.
    TÜRKÇE FM İÇİN !!!
    LİSANSLI OYUN !!!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

Şöyle bir haber paylaşıldı ;

If you already have the #FM14 beta version & input your retail code at 00.01GMT, it'll just be a small download to install for full version.

If you pre-purchased from Steam, you don't need to input any code, and it will be a small update to go from the beta to full version #FM14.

translate.google ;

Zaten 00.01GMT de # FM14 beta sürümü ve giriş perakende kodunuz varsa, sadece tam sürümü için yüklemek için küçük bir indirme olacak.

Eğer Buhar gelen önceden satın aldıysanız, giriş herhangi bir kod gerekmez, ve tam sürüm # FM14 için beta gitmek için küçük bir güncelleme olacak.
    TÜRKÇE FM İÇİN !!!
    LİSANSLI OYUN !!!

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Jacobson onu yazdı Face'den

yanı kutulu oyun bekleyenler de bugun oynayabılecek oyle mı ???

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Son 1 saat 10 dakika

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri