Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
9. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

7 77.78%
  • Berabere biter

1 11.11%
  • Gaziantepspor kazanır

1 11.11%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 54 arası toplam 54 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gaziantepspor | STSL 9. Hafta

Alper'i almış olduğumuza her maç sonrası daha çok seviniyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Emenike açıldı artık gerisi gelir heralde 2 maç 3 gol koçum benim
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tebrikler Fenerbahçe'ye Emenike kendini bulmuş Milli takımla beraber 3 maçta 5 gol şahane.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Ekim.2013 at 00:29 Reason: silinen mesajdan alıntı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe'ye tebrikler.Emenike'ye de tebrikler attığı 2 gol için ama keşke şu omzuna tekme yemiş numarasını yapmasaydı.Oyuncuların bu tarz hareketleri tuttuğum takımdan dahi olsa bana acayip itici geliyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Buna ofsayt mı verildi ?

"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Fenerbahçe'ye tebrikler.Emenike'ye de tebrikler attığı 2 gol için ama keşke şu omzuna tekme yemiş numarasını yapmasaydı.Oyuncuların bu tarz hareketleri tuttuğum takımdan dahi olsa bana acayip itici geliyor.
    aynı şekilde , tuttuğum takımda olunca daha da itici geliyor hatta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Buna ofsayt mı verildi ?

hayır gol oldu bu pozisyon

8. Default

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Buna ofsayt mı verildi ?

Verilmesi mi gerekiyordu?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Verilmesi mi gerekiyor dedim ? Biraz düşünerek yazarsanız bende maçı izlemeyerek verildiyse verilmemesi gerekiyordu diyecektim
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Maçtaki ilk 5 koşu mesafesi yanlış yazılmış. Rakamlar 11er bin küsür olacak Antepinkiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tribünler çok iyidi çok beğendim.

Oyuna zaten denecek laf yok, güzel gidiyor herşey haklıyız kazanacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alper ve Salih'i izlemek çok zevkli. İkisinden daha çok yararlandıkça uzun yıllar çok kaliteli yerli orta alan oyuncularını elimizde bulundurmuş olacaz. Emenike açılmaya başladı, Ersun hocanın kanat inadını bırakıp onu mevkisinde oynatması hem onun hem de takım için iyi oldu. Keşke Sow için de aynı şeyler geçerli olsa ancak sistem mevzusu. Türkiye Liginde bu sistemle büyük maçlar dışında pek sorun yaşamazsınız. Fenerbahçe şuan kalitesini dibine kadar kullanıyor. Umarım fark her geçen hafta biraz daha açılır.
    Last edited by ReaList : 26.Ekim.2013 at 04:51
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Emenike'yi beğenmeyen tek ben miyim ? Sadece fizik gücü var gibi geliyor bana. Umarım hayal kırıklığı yaşatmaz kendisi.

Alper ve Kuyt çok farklı oyuncular. İkisini de takıma kazandıran herkese teşekkürler.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Devre arasına girilirken 9-10 puan gibi bir fark olur gibi geliyor bana ikinciyle aramızda. Bu da şampiyonluk için yeterli olacaktır. Ah şu Konya'ya takılmasaydık.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Emenike'yi beğenmeyen tek ben miyim ? Sadece fizik gücü var gibi geliyor bana. Umarım hayal kırıklığı yaşatmaz kendisi.

Alper ve Kuyt çok farklı oyuncular. İkisini de takıma kazandıran herkese teşekkürler.
    Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Son vuruş kalitesi oldukça iyi olan, fizik gücü harika olan bir oyuncu. Ama mental olarak ciddi sıkıntıları olan bir oyuncu, özellikle son hareketin yapılacağı pozisyonlarda aşırı derecede gayriciddi davranıyor. Umarım maç oynadıkça bu eksiklerini de düzeltir, yoksa bizi çıldırtabilir.

Ben Sow, Kuyt ve Alper'in etkinliğine hayranım. Özellikle Alper harika top oynuyor, transfer edildiğinde de söylemiştim verilen parayı kesinlikle hakkediyor. Daha 22 yaşında ve oyunun 2 yönünü de çok iyi oynayabiliyor. Orta sahaya Meireless de katılınca daha iyi bir takım olacağımıza dair bir şüphem yok. Topal ve Alper'in yanına Emre-Meireless dönüşümlü oynadığında çok etkili bir takım olucaz. Savunmada da Bekir dün çok iyiydi ve Topuz'u da beğendim. Topuz fizik gücünü kazandıktan sonra mükemmel bir yedek oyuncusu. Özellikle 4-5 pozisyonda birden oynayabilen ve belirli bir kaliteye sahip olduğu düşünülürse GG için gayet iyi bir yedek olur.

Şuan görünen tek sorun oyuncular hızlı oyun ile panik arasında bir noktadalar. Topu rakip sahaya taşımada ve ceza sahasına getirmede hiçbir sorun yaşamıyoruz ama oraya gelince sakin kalamıyoruz. Dün sakin kaldığımız pozisyonlarda golleri attık. Diğer ataklarımızı da olgun bir şekilde yaparsak büyük takımlar dışında hiçbir maçta sorun yaşamayız. Maçlarda gol kaçırmıyoruz hep final pasları kaçırıyoruz.

Nesil
    2006

Yalnız bizim oyuncular bu tempoya alışkın değil maçın 50. dakikasında pilleri bitti. Ersun Yanal için hep denilen olay takımları ligin ikinci devresini oynayamıyor diye. Umarım devre arası iyi değerlendirilir ve ilk yarıyı daha kayıp almadan tamamlarız.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Golü yemeden önce zaten alarm vermiştik. 1-2 net pozisyon yakaladılar. O sırada bence bir oyuncu değişikliği olmalıydı. Salih daha erken oyuna girebilirdi. Baroni ve Volkan haftaya kesilmeli, yerlerine Mert ile Holmen oynamalı. Volkan'da ciddi düşüş var. Uyuyor sanki kalede. 3 kişinin arasına girdiği pozisyon ise tarif edilemez.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Golü yemeden önce zaten alarm vermiştik. 1-2 net pozisyon yakaladılar. O sırada bence bir oyuncu değişikliği olmalıydı. Salih daha erken oyuna girebilirdi. Baroni ve Volkan haftaya kesilmeli, yerlerine Mert ile Holmen oynamalı. Volkan'da ciddi düşüş var. Uyuyor sanki kalede. 3 kişinin arasına girdiği pozisyon ise tarif edilemez.
    Volkan'ın o dün yaptığı şey zaten formanın alınmasının işareti. Az kalsın gol yiyip maç sıkıntıya girecekti. Takımda ki öz güvenden öyle bir davranış yaptı da bu olmamalı. Büyük ihtimalle ilk kez kafasında ki takım vardı Ersun Hoca'nın ufak bir ödül vermek istedi; ama bundan sonra tekrarlayacağını sanmıyorum. Yalnız bizim kesinlikle yerli bir forvet almamız lazım hücum hattı sırf yabancı olunca ortasahaya maç çevirecek yabancı oyuncu alamıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post

nefret ediyorum oyun zekası olarak 0

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Yalnız bizim kesinlikle yerli bir forvet almamız lazım hücum hattı sırf yabancı olunca ortasahaya maç çevirecek yabancı oyuncu alamıyoruz.
    Ortasahamızda maç çevirecek yabancı bir oyuncumuz yok ki zaten

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Ortasahamızda maç çevirecek yabancı bir oyuncumuz yok ki zaten
    Bana göre yerli de yok. Aldığımız isimler genelde maçı daha iyi kontrol etmek için.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kazanmak çok iyi oldu. Takımın morali yerinde ve şampiyonluk yolunda 2. ile arayı açmamızı sağladı.
    Haftaya Bursa maçında takılmazsak çok güzel olacak.
    Emenike iyi veya kötü iyi para saydık gol attıktan sonra pek problem yok

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kritik Bursa deplasmanı öncesi moral oldu takıma bu galibiyet.

İyi yoldayız, istikrarlıyız, istekli ve hırslıyız. Haftaya Bursa deplasmanında alacağımız bir galibiyet takımı tabiri caizse şampi.. yapacak.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri