Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
9. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

7 77.78%
  • Berabere biter

1 11.11%
  • Gaziantepspor kazanır

1 11.11%
1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gaziantepspor | STSL 9. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Emenike'yi beğenmeyen tek ben miyim ? Sadece fizik gücü var gibi geliyor bana. Umarım hayal kırıklığı yaşatmaz kendisi.

Alper ve Kuyt çok farklı oyuncular. İkisini de takıma kazandıran herkese teşekkürler.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Emenike'yi beğenmeyen tek ben miyim ? Sadece fizik gücü var gibi geliyor bana. Umarım hayal kırıklığı yaşatmaz kendisi.

Alper ve Kuyt çok farklı oyuncular. İkisini de takıma kazandıran herkese teşekkürler.
    Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Son vuruş kalitesi oldukça iyi olan, fizik gücü harika olan bir oyuncu. Ama mental olarak ciddi sıkıntıları olan bir oyuncu, özellikle son hareketin yapılacağı pozisyonlarda aşırı derecede gayriciddi davranıyor. Umarım maç oynadıkça bu eksiklerini de düzeltir, yoksa bizi çıldırtabilir.

Ben Sow, Kuyt ve Alper'in etkinliğine hayranım. Özellikle Alper harika top oynuyor, transfer edildiğinde de söylemiştim verilen parayı kesinlikle hakkediyor. Daha 22 yaşında ve oyunun 2 yönünü de çok iyi oynayabiliyor. Orta sahaya Meireless de katılınca daha iyi bir takım olacağımıza dair bir şüphem yok. Topal ve Alper'in yanına Emre-Meireless dönüşümlü oynadığında çok etkili bir takım olucaz. Savunmada da Bekir dün çok iyiydi ve Topuz'u da beğendim. Topuz fizik gücünü kazandıktan sonra mükemmel bir yedek oyuncusu. Özellikle 4-5 pozisyonda birden oynayabilen ve belirli bir kaliteye sahip olduğu düşünülürse GG için gayet iyi bir yedek olur.

Şuan görünen tek sorun oyuncular hızlı oyun ile panik arasında bir noktadalar. Topu rakip sahaya taşımada ve ceza sahasına getirmede hiçbir sorun yaşamıyoruz ama oraya gelince sakin kalamıyoruz. Dün sakin kaldığımız pozisyonlarda golleri attık. Diğer ataklarımızı da olgun bir şekilde yaparsak büyük takımlar dışında hiçbir maçta sorun yaşamayız. Maçlarda gol kaçırmıyoruz hep final pasları kaçırıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post

nefret ediyorum oyun zekası olarak 0

Mesaj Yetkileri