So what?
Saike
Necip, Muhammed ve Sivok sakat.
Oğuzhan ve Atiba'nın bu maçta kadroda olması sevindirici; fakat Ozzy sonradan girer bence oyuna. Henüz hazır değil çünkü. Keza, Holosko da kadroda; ama onun da yedek veya kadro dışı kalacağını düşünüyorum.
Fernandes, maça ağırlığını koyarsa ve Almeida, saç&baş yoldurmayıp yakaladığını çerçeveye sokabilirse, maç bizim olur. Aksi durumda, Niasseli Akhisar'a karşı galip gelebileceğimizi sanmıyorum.
21 kişilik kafilede de şu isimler var:
Kaleci: Tolga Zengin, Cenk Gönen, Günay Güvenç.
Defans: Pedro Franco, Serdar Kurtuluş, Julien Escude, Ersan Gülüm, Gökhan Süzen, Ramon Motta.
Orta Saha: Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Manuel Fernandes, Veli Kavlak, Mehmet Akgün, Filip Holosko, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Kerim Frei.
Forvet: Hugo Almeida, Mustafa Pektemek, Ömer Şişmanoğlu.
Escude riske edilmez gibime geliyor. Pedro Franco'yu ilk 11de görebiliriz. İzlerken fazlasıyla beğendiğim bir oyuncu. Ersan ile iyi ikili olacaklardır zira Ersan'da müthiş bir savunma oyuncusu.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ömer forvet başlasın, Ozy ve Fernandes birlikte oynasın, biz bu maçı 3-0 alırız.
FM Gazetesi
Olcay oynamasın yeter, gerisi nasıl olursa olsun.
Fernandes, Oğuzhan ve Atiba oynasın, ileri uçta da Ömer başlasın bana göre. Kerim Frei da Olcay'ın yerine oynayabilir. Defansta ise Franco ve Escude'yi görebiliriz. Yedekte de yabancı olarak Almeida otursun.
Ben geçen sene Olcay'a "yetersiz bir oyuncu Beşiktaş için" dediğimde çoğu kişi attığı gollerive çabasını örnek veriyordu. Bende "bakalım gelecek senede sürdürecek mi bu formunu" demiştim. Şekil A. Olcay bizim takımın oyuncusu değil. O kalitede değil.
FM Gazetesi
Sadece Olcay'a Beşiktaş'ın futbolcusu olamaz demek haksızlık olur. Olcay'dan daha yeteneksiz, gereksiz yani kapasitesiz bir sürü futbolcu dolu Beşiktaş. En azından 1 sene dolu dolu bir katkı verdi ama yıllardır boş boş gezen kabiliyetsiz (takıma yeni katılan yetersizler de var tabi) dolu oyuncu var.
Akhisar'ın orta sahası çok iyi. Kolay kolay gol yemiyorlar, yediklerinde de gerisi geliyor zaten. Eğer ilk golü Akhisar atarsa işi çok zor Beşiktaş'ın bana göre.
Gol düellosu bekliyorum hatta fantastik olacak 3-3, 4-4 maç bekliyorum. Akhisar bana çok sempatik geliyor; ama Beşiktaş için de hayati bir maç bakalım ne olacak.
Beşiktaş'ın gol attığı dkda Barça'da attı. Hayat işte.![]()
Çok güzel araya bıraktılar, daha da zevklenecek maç
Atar atmaz golü yedik.
Ulan bi sevinemiyoruz ya...
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
Mezenga 2-1
Bilal 3-1 yaptı...
4.5 üstü aldım ve geldi.
Bu arada düello olur demiştim![]()
3-2 durum![]()
O nasıl maçtır öyle maça alt veren yoktur inşallah![]()
Beşiktaş son iki senede Akhisar'dan 6 gol yemiş.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
3-2 oldu el classicodan daha iyi bu maç2. golde almeida sanki ofsayttaydi gibi..
Nasıl maç oluyor öyle, 2 takımda Allah ne verdiyse saldırıyor. 2. yarı böyle olmaz diye düşünüyorum, biraz daha sertleşecektir takımlar.
2. yarıda böyle giderse ligin gol rekoru kırılacak heralde. 8-4=12 idi. Hadi bekliyoruz 13 golü![]()
Almeida 3-3
Çok zevkli maç oldu, bakalım uzatmalarda gol gelecek mi
119 km ile rekor kırılmış.Rekor yerine kazansak daha iyi olurdu ama olsun koşmaya devam![]()
Maç kazanmayı unutur olduk. Son 5 maçta, sadece 1 galibiyet alabildik ve bir türlü toparlanamıyoruz skor anlamında. Bu yolda gitmeye devam edersek, FB derbisi ile lige veda edeceğiz. Artık seri yakalamak şart, yeter bu kadar kayıp!