Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 9. You may not vote on this poll
-
Akhisar Bld. Kazanır
-
Berabere biter
-
Beşiktaş kazanır
-
Şampiyon olmak istiyorsan iyi savunman yapacaksın bu kadar basit. Bu takım yine gol atıyor, yine pozisyona giriyor ama ilk haftalardaki gibi savunma yapamıyor. Eğer kalede Tolga olmasaydı Rize ve Akhisar maçında kazanılan iki puanı da alamazdık. Her iki maçta kritik kurtarışları oldu. İlk haftalarda alan savunmasını iyi yapıyorduk ama Bursa maçından sonra savunma denen bir şey yok. Ben Motta'yı hiç beğenmedim. Keşke ilk haftalarda olduğu gibi Serdar - Sivok - Escude - Ersan dörtlüsüne dönülse. Ersan solda hiçte fena değildi. Ayrıca Almeida'yı bende pek beğenmiyorum ama şöyle bir şey var. Adamın sahada olmadığı dakikalarda ileride top tutamıyoruz. Rize maçında Almeida oyundan çıktıktan sonra takım topu ileride tutmakta epey zorlandı. Biliç artık neşteri vurup kadroda bir kaç değişiklik yapmalı. 4,5 maçlık galibiyet serisi şart. Ayrıca Oğuzhan varken Fernandes'in sözleşme uzatmamasını takmıyorum şahsen. Adam bence kafaya koymuş sezon sonu ayrılacak gibi bir havası var. Para kazanmadan elimizden kaçıracağız. Hatta daha ileri gideyim GS veya FB'den birine transfer yapabilir de.
Mesaj Yetkileri