1 ile 30 arası toplam 215 sonuç

Konu: O Artık Mert..!

Hybrid View

Quote Originally Posted by TÜRKİYE
    nobre türk yapılmayacağını buradan bütün turksportal ahalisine bildirmek isterim...

bu senin kendi fikrin mi?yoksa bi yerden duyduğunu mu aktardın?

Cool

Quote Originally Posted by atlantis_fb

bu senin kendi fikrin mi?yoksa bi yerden duyduğunu mu aktardın?
    kendi fikrim değil elbette...
    eğer çok büyük bi terslik olmazsa nobre türk yapılmayacak..
    türk olan tek futbolcuya sahip olan takım fb olacak..
    o yüzden nobre bi şekilde türk yapılmayacak..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

kendi fikrim değil elbette...
    eğer çok büyük bi terslik olmazsa nobre türk yapılmayacak..
    türk olan tek futbolcuya sahip olan takım fb olacak..
    o yüzden nobre bi şekilde türk yapılmayacak..
    nasıl bir şekilde Türk yapılmayacak anlayamadım.Baronlar falanmı devreye girdi bunu ne sen bilirsin şu anda nede ben bilirim.bakanlar kurulunda bekliyor dosya.Türk olan tek futbolcunun sizde olmasıda acayip oldu biraz ben bizim ibrahimleri falanda türk bilirdim.şaka bir yana sadece aurelio yararlanmadı o yasadan hatırladığım kadarıyla bir eleman daha vardı mısırlıydı herhalde oda türk statüsünde oynama hakkı kazandı.

Birde anlamadığım daha önce burada sınırsız yabancıyı savunan arkadaşlar birden milli takımdaki değerleri hatırlar oldular önü kapanmasınlar falan.Ha ben Nobre'nin Türk milli takımında oynamasını kişisel olarak istemiyorum.biraz ırkçılıkta diyebiliriz dediğime ama bu kişisel düşüncem benden başkası için pek anlam ifade etmez.ihtiyaç olduğu takdirde fatih terim milli takıma çağırırsada diyecek sözümüz daha doğrusu caydırma şansımız yok.ondan boşa yormayalım kendimizi.

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    nasıl bir şekilde Türk yapılmayacak anlayamadım.Baronlar falanmı devreye girdi bunu ne sen bilirsin şu anda nede ben bilirim.bakanlar kurulunda bekliyor dosya.Türk olan tek futbolcunun sizde olmasıda acayip oldu biraz ben bizim ibrahimleri falanda türk bilirdim.şaka bir yana sadece aurelio yararlanmadı o yasadan hatırladığım kadarıyla bir eleman daha vardı mısırlıydı herhalde oda türk statüsünde oynama hakkı kazandı.

Birde anlamadığım daha önce burada sınırsız yabancıyı savunan arkadaşlar birden milli takımdaki değerleri hatırlar oldular önü kapanmasınlar falan.Ha ben Nobre'nin Türk milli takımında oynamasını kişisel olarak istemiyorum.biraz ırkçılıkta diyebiliriz dediğime ama bu kişisel düşüncem benden başkası için pek anlam ifade etmez.ihtiyaç olduğu takdirde fatih terim milli takıma çağırırsada diyecek sözümüz daha doğrusu caydırma şansımız yok.ondan boşa yormayalım kendimizi.
    karar açıklandığında görürsünüz...

Nesil
    2006
    Yer
    annenin yanından

2,5 sene de Türk oluyor helal olsun.ULUSOY!milli dava nerde?devlet 5 yıl diyor,2,5 yılda olacak bu iş?ne katkı yapmış bu adam ya?en son bu kuralı Naim Süleymanoğlu için uyguladır.nobre onun yaptığının %1 ini yaptıysa kabul,alın vatandaşlığa...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

karar açıklandığında görürsünüz...
    kararı gördük,bilgilerin için teşekkürler.
    hayırlı uğurlu olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hadi türk olalım kampanyası tüm hızıyla sürüyor aurelio ve nobre nin ardından ankaraspor wederson ve jaba ankaragücü tita sakaryaspor m bayo trabzon yattara erciyesspor agali bursa fransineau gaziantep krita ve birkaç takımdan birkaç oyuncu daha hatırlayamadığım

Mesaj Yetkileri