Originally Posted by TÜRKİYE
bu senin kendi fikrin mi?yoksa bi yerden duyduğunu mu aktardın?
Originally Posted by TÜRKİYE
bu senin kendi fikrin mi?yoksa bi yerden duyduğunu mu aktardın?
kendi fikrim değil elbette...Originally Posted by atlantis_fb
eğer çok büyük bi terslik olmazsa nobre türk yapılmayacak..
türk olan tek futbolcuya sahip olan takım fb olacak..
o yüzden nobre bi şekilde türk yapılmayacak..
nasıl bir şekilde Türk yapılmayacak anlayamadım.Baronlar falanmı devreye girdiOriginally Posted by TÜRKİYE
bunu ne sen bilirsin şu anda nede ben bilirim.bakanlar kurulunda bekliyor dosya.Türk olan tek futbolcunun sizde olmasıda acayip oldu biraz
ben bizim ibrahimleri falanda türk bilirdim.şaka bir yana sadece aurelio yararlanmadı o yasadan hatırladığım kadarıyla bir eleman daha vardı mısırlıydı herhalde oda türk statüsünde oynama hakkı kazandı.
Birde anlamadığım daha önce burada sınırsız yabancıyı savunan arkadaşlar birden milli takımdaki değerleri hatırlar oldular önü kapanmasınlar falan.Ha ben Nobre'nin Türk milli takımında oynamasını kişisel olarak istemiyorum.biraz ırkçılıkta diyebiliriz dediğime ama bu kişisel düşüncem benden başkası için pek anlam ifade etmez.ihtiyaç olduğu takdirde fatih terim milli takıma çağırırsada diyecek sözümüz daha doğrusu caydırma şansımız yok.ondan boşa yormayalım kendimizi.
karar açıklandığında görürsünüz...Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
2,5 sene de Türk oluyor helal olsun.ULUSOY!milli dava nerde?devlet 5 yıl diyor,2,5 yılda olacak bu iş?ne katkı yapmış bu adam ya?en son bu kuralı Naim Süleymanoğlu için uyguladır.nobre onun yaptığının %1 ini yaptıysa kabul,alın vatandaşlığa...
kararı gördük,bilgilerin için teşekkürler.Originally Posted by TÜRKİYE
hayırlı uğurlu olsun.
hadi türk olalım kampanyası tüm hızıyla sürüyor aurelio ve nobre nin ardından ankaraspor wederson ve jaba ankaragücü tita sakaryaspor m bayo trabzon yattara erciyesspor agali bursa fransineau gaziantep krita ve birkaç takımdan birkaç oyuncu daha hatırlayamadığım