1 ile 30 arası toplam 542 sonuç

Konu: Taktik Tartışma Platformu

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by batuhangal View Post
    merhaba arkadaşlar.takımımda erkan zengin ve alper potuk un performansından çok memnunum. erkan zengin AML alper MC olmak üzere.yalnız ikisi de en iyi performansını oyun kurucu rolünde veriyor.takımda iki oyun kurucu kullanmanın bir zararı olur mu ? takımda dengesizlik yaratır mı ? şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
    Birden fazla oyun kurucu kullanirsan oyun kuruculuk gorevi bu oyuncular arasinda paylasilir. Herhangi bir dengesizlik yaratmayacaktir. Zaman zaman ben 3 tane bile ayni anda kullaniyorum.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Birden fazla oyun kurucu kullanirsan oyun kuruculuk gorevi bu oyuncular arasinda paylasilir. Herhangi bir dengesizlik yaratmayacaktir. Zaman zaman ben 3 tane bile ayni anda kullaniyorum.
    Takım oyun kurucu kullanırken hızlı hücum yapabiliyor mu ?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by byKpln View Post
    Takım oyun kurucu kullanırken hızlı hücum yapabiliyor mu ?
    Oyun kurucuya bagli.

Eger oyun kurucu yaratici ve/veya dripling yapabilen bir oyun kurucuysa yapar. Degilse yapamaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Öneri: İlla oyun kurucu kullanmak istiyorsanız 4-2-3-1'in üçlüsünde ortada oynayan oyuncuyu Oyun Kurucu - Destek olarak ayarlayın. Mesela Fernandes, Wijnaldum, Maher gibi oyuncuları bu şekilde oynatabilirsiniz. Diğer türlü oyun kurucular MC'de çabuk yorulabiliyor.

Mesaj Yetkileri