1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    11-12 M € değeri olan adama 1M€ 'nun altında teklif geliyor red ediyorsun ama oyuncu hemen odanda bitiveriyor görüşmeme neden izin vermedin diye şaka gibi
    Bu soruna kısmen bir çözüm bulmuşlar. Cache'leri silince gideriliyormuş bu sıkıntı galiba. Ama insanlar bunu sıkıntıyı çekmek zorunda mı anlamıyorum. Yine sinirlendim. Klavye başından kalkmazsam sağlam küfürler yazıcam Miles'a twitter'dan.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Bu soruna kısmen bir çözüm bulmuşlar. Cache'leri silince gideriliyormuş bu sıkıntı galiba. Ama insanlar bunu sıkıntıyı çekmek zorunda mı anlamıyorum. Yine sinirlendim. Klavye başından kalkmazsam sağlam küfürler yazıcam Miles'a twitter'dan.
    Ne cacheymiş be mübarek, sanki bana John Coffey!

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Cache değilde kayıtlı oyunu sildim, full sürüm çıkana kadar daha yüzüne bakmam oyunun. Full sürüm çıktıktan sonra da böyle saçmalıklar dolu bir oyun ile karşılaşırsam FM serisine adına çöpe attığım son para olur. Cidden can sıkıyorlar artık.

Mesaj Yetkileri