kariyere benimi davet ediyorsun abi uzun soluklu kariyer felan aynı benim özelliklerim
şaka bi yana güzel maçlar çıkarıyorsun taktiği de bulduysan şampiyon olursun , kadro kaliten iyi olsaydı birazdaha avrupa liginide alırdın
Ekmek olursun sen benimle ortak kariyerde biraz daha piş şaka bir yana başka birine sözüm var ileride inş
Ekmek olursun sen benimle ortak kariyerde biraz daha piş şaka bir yana başka birine sözüm var ileride inş
heee öylemi , yaaaaaaa bizde 3 - 10 'luk delikanlıyız yani bizde fikirtepe çocuğuyuz bizi atara getirtme şaka biyana hadi bakalım daha çok süre war önümüzde yaza kadar ortak kariyer elbet yaparız
Dostum önceki kariyerden Wesley Saidi hatırlıyorsundur onun da profilini paylaşır mısın şimdi aklıma geldi be
1-2 saate paylaşırım
Originally Posted by tevez15
halil hocam bursayı dünya kulübü yapıyosunda bi kerede feneri dünya kulübü yap fener sürünüyo oyunda olsa üzülüyo insan
Sadece FB değil hemen hemen hiç bir ülkenin en iyi takımlarını almıyorum çünkü oyun hemen sıkıyor yoksa bende isterim kendi takımımla başarılı olmayı
Originally Posted by WesleyGorkem
heee öylemi , yaaaaaaa bizde 3 - 10 'luk delikanlıyız yani bizde fikirtepe çocuğuyuz bizi atara getirtme şaka biyana hadi bakalım daha çok süre war önümüzde yaza kadar ortak kariyer elbet yaparız