oyunu alanlar bi anda kayboldu forumdan bizimi takip edecekler bekleyecez artık yapcak bisi yok gibi duruyor...
Originally Posted by matias delgado oyunu alanlar bi anda kayboldu forumdan bizimi takip edecekler bekleyecez artık yapcak bisi yok gibi duruyor... yatalım barı de sabah artık ya.var ya su oyunu bekledım su saate su olana bak ya...bu arada kardesım sana ne zaman gelır dedıler kargo
Originally Posted by asg23 yatalım barı de sabah artık ya.var ya su oyunu bekledım su saate su olana bak ya...bu arada kardesım sana ne zaman gelır dedıler kargo Kutuları gelmeyenler için haftasonuna kadar Beta ile oynamaya devam edilebilmesine izin verilmiş.
Originally Posted by asg23 yatalım barı de sabah artık ya.var ya su oyunu bekledım su saate su olana bak ya...bu arada kardesım sana ne zaman gelır dedıler kargo valla siteden baktım yeni gecmiş siparislerime daha hazırlanıyor olarak gozukuyor su zaman diye birsey demediler yane...
Originally Posted by matias delgado valla siteden baktım yeni gecmiş siparislerime daha hazırlanıyor olarak gozukuyor su zaman diye birsey demediler yane... bana ayın 1ı demıslerdı...
Forum Rules