Sayfa 15 / 94 İlkİlk ... 513141516172565 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

dark skin için steamden nasıl indireceğim biri yardımcı olailir mi ???

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Steam'ı açın - Topluluğun üzerine gelin ama tıklamayın, alt başlıklar belirecek orada Atölye yazıyor tıklayın ona. - Football Manager konusu belirecek ona tıkla orada göreceksin Dark Skin yazısını.

Abone ol'a tıkla Dark Skin konusuna girdikten sonra o otomatik indirecek zaten.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Steam'ı açın - Topluluğun üzerine gelin ama tıklamayın, alt başlıklar belirecek orada Atölye yazıyor tıklayın ona. - Football Manager konusu belirecek ona tıkla orada göreceksin Dark Skin yazısını.

Abone ol'a tıkla Dark Skin konusuna girdikten sonra o otomatik indirecek zaten.
    tamam abone ola tıkladım ancak indirmedi oyunda da gözükmüyor...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Transfer sorunu yaşayanlar cache klasörünü sildikleri halde mi bu sorunu yaşıyorlar?

yabancı kuralını bu sefer editorden degistirebilecegimiz soylendi fakat editorde oyle birsey bulamadım.

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Transfer sorunu yaşayanlar cache klasörünü sildikleri halde mi bu sorunu yaşıyorlar?
    transferde ne gibi bir sorun var ?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ogsusam11 View Post
    transfer sorunu devam ediyor sanırım. si forumlarinda oyle yazan olmus. rastlayaniniz oldu mu?
    Evet var ama şöyle bir şey dikkatimi çekti. Direk nakit olarak para teklif ettiğimizde aynen karşıya gidiyor taksitle teklif edince miktarda azalma oluyor. Oyuncu satışına dikkat etmedim

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar ben oyuna bir türlü giremedim oyunu dün Playstoredan aldım oyunu ekledım indirdim tam girecekken şöyle bir hata verdi
    warning: failed to find a default database to use.please make sure your installation is not corrupt.
    ve ardından crasch dumps verıyor. birkac kişi çevrisini yaptı oyun dosyalarının doğrulayın dediler doğruladım her seferinde brşeyler indiriyor 10 dan fazla kere doğruladım fakat bir türlü oyuna giremedim benimde tek kodum vardı ve şöyle ilginç birşey var apptada/roaming klasörlerinin içinde maalesef sport interactive yok lütfen biri yardımcı olabilirmi surada bırkac gün oynama sürem varda

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Arkadaşlar ben oyuna bir türlü giremedim oyunu dün Playstoredan aldım oyunu ekledım indirdim tam girecekken şöyle bir hata verdi
    warning: failed to find a default database to use.please make sure your installation is not corrupt.
    ve ardından crasch dumps verıyor. birkac kişi çevrisini yaptı oyun dosyalarının doğrulayın dediler doğruladım her seferinde brşeyler indiriyor 10 dan fazla kere doğruladım fakat bir türlü oyuna giremedim benimde tek kodum vardı lütfen biri yardımcı olabilirmi surada bırkac gün oynama sürem varda
    imkanın varsa oyunu sil baştan yükle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by canaryasfb View Post
    tamam abone ola tıkladım ancak indirmedi oyunda da gözükmüyor...
    Hocam oyunu açınca İndirmeler bölümüne tıklayıp oradan yüklemen lazım indirdiğin skin'i.

Quote Originally Posted by kornification View Post
    Playstore'dan almıştım oyunu.

İlk kodu girerek aktif ettim betayı ve bugün de 22.2 mblık güncellemeyle 14.1.2 oldu ve full sürüme geçti oyunum.

2. kodu girmek istediğimde bu kodun aktif edeceği üründen zaten var diyor. Kod kullanılmıştır demiyor. Bu kodun başka bir hesaptan daha kullanılabileceği hissini uyandırıyor ama beklemek lazım.

Bir de downloads kısmından "Steam Workshop(Dark skin vs. olan bölüm)" bölümüne tıkladığımda oyun kilitleniyor ve sayfayı açmıyor her seferinde, bu sorunu yaşayan var mı?

Hem steam'i hem oyunu ve bütün dosyaları silip yeniden yüklüyorum sorunu çözer umarım.

Herkese iyi oyunlar...
    bende de aynı sıkıntı oldu sizde çözüldü mü bu sorun ?

dark skin ne işer yarıyor

Quote Originally Posted by QaaN-07 View Post
    Hocam oyunu açınca İndirmeler bölümüne tıklayıp oradan yüklemen lazım indirdiğin skin'i.
    oraya girdiğimde oyun kilitleniyor yanıt vermiyor daha sonrada kapatiyor...nasil çözecem bunu ?

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Ronaldo'nun yıllık maaşı 35 diyor doğru değil sanki bu ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    imkanın varsa oyunu sil baştan yükle.
    Dün gece zaten silip baştan yükledim ama az önce açayım dedim gene aynı hata ilk defa başıma böyle bir olay geliyor jacobson 2 key gerekli dediğine göre sanalsaray gibi playstoredede sorun var anlamına gelmez mı bu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Playstoreden aldım ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beta çıktıktan sonra gelen güncellemelerin hiç birinden download olmadı bende. Ya da steam de arka planda mı oldu anlamadım. Geçen sene uzun uzun indirmiştim. Sizde de böyle mi oldu?
    FM Gazetesi

sanalsaraydan problem yaşayanlar sorunlarına çözüm bulabildiler mi acaba ? bende aynı problemi yaşıyorum şu anda...

Quote Originally Posted by 15cnbrk12345 View Post
    sanalsaraydan problem yaşayanlar sorunlarına çözüm bulabildiler mi acaba ? bende aynı problemi yaşıyorum şu anda...
    donanımhaber'deki arkadaşların bilgisayarlarına teamviewer ile bağlanıp full sürüme geçirmişler.
    tabii ki bu kalıcı bir çözüm değil geçiçi bir çözüm.
    oyunu silip tekrar kurmak istediğinizde veya resmi bir güncelleme geldiğinde tekrar adamların bilgisayarına bağlanıp ayar çekmesi gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

oraya girdiğimde oyun kilitleniyor yanıt vermiyor daha sonrada kapatiyor...nasil çözecem bunu ?
    aynı sıkıntı bende de var.. bişeyi de düzgün yapsalar şaşırırım zaten

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

D&r dan kutulu sipariş vermiştim önceden. Sanırım oyun bugün gelemiyecek :/.

Başlangıç ekranından indirmeler ve oradan da steam atölyesini seçiyoruz. Çok ağır çalışıyor o yüzden donmuş, kilitlenmiş gibi geliyor ama hiçbir işlem yapmadan bir süre beklersen açılıyor. Bende ilk bir kaç denemem de dondu kilitlendi sandım, görev yöneticisinden ancak sonlandırabildim ama kendi haline bırakıp bir süre bekleyince açılıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    D&r dan kutulu sipariş vermiştim önceden. Sanırım oyun bugün gelemiyecek :/.
    dnr battlefield 4'te de terse yatırdı milleti. hala bekliyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

D&R iyidir aslında ama, gününde gönderirdi benim bildiğim, 1-2 sefer almışlığım var.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by ogsusam11 View Post
    yabancı kuralını bu sefer editorden degistirebilecegimiz soylendi fakat editorde oyle birsey bulamadım.
    yabancı sınırına müdahale edebilen var mı gerçekten? geçen yılki editörden farkı yok gibi..

Beyler kariyer geçmişini nereden hallediyoruz (sıfırlıyoruz) ? Hani en iyi teknik direktörler olayı var ya.

Download-Steam Workshop bölümüne girince oyunu kilitlenen arkadaşlar için yazayım, ben çözdüm sorunu;

Oyunu, steam'i ve bütün football manager dosyalarını silip(Grafik paket, yüklü oyun vs. başka yere taşıyın) yeniden yüklediğimde benim sorunum düzeldi.

Steam Workshop bölümüne girebiliyorum artık...

http://forum.donanimhaber.com/m_83326814/tm.htm

Mağdur olan arkadaşlar hep birlikte hareket etmekte fayda var.

beyler benim sürüm 14.1.2 görünüyor ama hiç öyle güncelleme falan gelmedi. oyun boyutu da 2.7 gb falan. editoru de indiriyorum şuan. full olmuş mu beta mı hala?

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Arkadaşlar ben Steam'den aldım oyunu da bilgisayarı actıgımd kendi yükledi galiba beno yuna gireken yükleme yapılmadı simdi full sürüm mü demo mu nerden anlıcam
    You'll Never BeatThe Irish !

Sayfa 15 / 94 İlkİlk ... 513141516172565 ... SonSon

Mesaj Yetkileri