Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
Onaylandı, başarılar.
Teşekkürler

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
Başarılar
Teşekkürler

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
Müdürler hep böyle bekletir usta Başarılar
Bilmem mi Teşekkürler

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
Başarılar ilginç bir kariyer olacağa benziyor
Teşekkürler bir yerde tıkanmazsam iyidir

Emeklilik iznini de istedik, artık burada durmanın bir manası yoktu. Arkadaşlarla uzun uzun vedalaşıp ofisten çıktım. Daha akşam olmamıştı, bu saatte eve gitsem ne yapacaktım. Bari biraz yürüyüş yapayım dedim ve Florya sahilinin yolunu tuttum.

Arada bir gittiğim sahilde her zaman oturduğum bank'a oturup denizi seyrediyorum. Martı sesleri insana ninni gibi geliyordu. Gözümü kapayıp dinlemeye başladım. Gözümü açtığımda iki kişinin karşımda durduğunu gördüm.

- Ne var ne istiyorsunuz
+ Ne var ne yok çıkar babalık
- Hadi yürüyün gidin işinize, sizin gibi serserilere verecek ne param var ne de başka birşeyim
- Yaa demek öyle

dediler ve üzerime atladılar. Boğuşma esnasında bir tanesi ceplerimi yoklamaya başladı. Baktım olacak gibi değil. Ne yardıma gelen var ne başka birşey. Yanımızdan insanlar geçiyor ama müdahalede bulunmuyorlar. En sonunda yeter lan deyip cebimden telefonu çıkardım ve bunu mu istiyorsunuz deyip sol tarafımda bulunan şahısa şiddetli bir şekilde vurdum.
Vurmanın verdiği şiddetle yerde yuvarlanan genç ayağa kalkmadı. Diğeri ise cebinden çıkardığı kelebek diye adlandırdığımız bıçağı sağ baldırıma sapladı. O esnada yerden kalkan diğeri hadi kaçalım diyerek yanındaki ile birlikte koşarak uzaklaştılar. Ben ise acı içinde yerde yatarken telefonla ambulansı aradım. Gelip beni aldılar, hastanede baldırıma 4 dikiş atıldı. Dikiş atıldığı sırada kendi kendime düşündüm. Emekli olup buralardan gitmek için doğru kararımı vermişim.

Devam Edecek...