Oyuna Manchester City'yi alarak başladım. Bazı transferler ve hazırlık maçları yaptım. Ekran görüntülerini alamadım fakat durumu şöyle anlatayım:
1-Transfer
Stephan Lichtsteiner transferiyle başladım. Mevcut değeri 10 Milyon Euro'ydu. Ben 15 Milyon Euro'ya aldım. Pazarlık yapsam daha da ucuza alırdım ama malum City'deyiz pazarlık yakışmaz.
Oyuncu satışı için direk teklif gelmedi fakat PSG ve Arsenal'den Zabeleta ve Micah Richards için kaç para istiyorsun ulen tarzı teklifler geldi.PSG pazarlıkla 22 Milyon Euro değerindeki oyuncuyu 19'a indirdi. Richards içinse Arsenal bastı parayı aldı.
Hiç teklifin yanlış gitmesi gibi bir mevzu yaşamadım.
2-Maç Motoru
Beta'da defans diye bir şey yokmuş onu anladım. Hem kendi takımımın oyuncuları hem de rakip takımın oyuncuları çok yerinde müdahalelerde bulundu. Defans bu sefer olmuş dedim.
Xerez ile yaptığım hazırlık maçında 30 şut çekti takımım, Xerez ise sıfır şut. Yaptığım 3 maçta ortalama 21 şut çektim kalemde 7-8 şut gördüm.
Karşılaştığım tek hata ise kaleci topu ceza sahası dışında tuttu ve sarı kart gördü. Frikikten de golü yedim.
3-Oyuncularla Etkileşim
Gayet mutlu ve umutlu karşıladılar beni. Hem ilk konuşmada hem de takım konuşmalarında söylendiği gibi olumsuz tepki verme olayına karşılaşmadım.
4-Genel
Steam'i açın, kütüphanenize gelin, Football Manager 2014'e sağ tıklayın, özellikler kısmına gelin orada ikinci sekmeden oyunu otomatik güncellemeyi seçin (steam'e girdiğiniz anda update'i indirmesinden daha iyi olan bir şey varsa sizin kontrolünüz altında olmasıdır), kafanız rahat etsin. Oyun bu hali ile oynanır durumda tabi daha 3 maç yaptım bir iki sezon bitirdikten sonra da bir analiz yaparım.