1 ile 30 arası toplam 476 sonuç

Konu: Football Manager 2014

Hybrid View

Quote Originally Posted by Raul Meireles View Post
    Sağolun, teşekkürler.
    Steam biraz pahallı değil mi?

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Steam biraz pahallı değil mi?
    Haklısın Steam biraz tuzlu Ama ne yapalım hiçbir yerde belli değil ne olucağı. Kutulu oyunu alanlar bile bekliyor sonuçta birşey yapamıyorlar. Aslında 1-2 güne gelicek key'ler ama vakit geçmiyor bekle bekle Bizde en iyisi oradan alalım dedik.

Quote Originally Posted by Raul Meireles View Post
    Haklısın Steam biraz tuzlu Ama ne yapalım hiçbir yerde belli değil ne olucağı. Kutulu oyunu alanlar bile bekliyor sonuçta birşey yapamıyorlar. Aslında 1-2 güne gelicek key'ler ama vakit geçmiyor bekle bekle Bizde en iyisi oradan alalım dedik.
    Playstore dan yeni alanlar keyi hemen verdiklerini ve sıkıntısız oyuna girdiklerini söylüyorlar. Ben ön sipariş ile playstore dan almıştım bende sıkıntısız oynuyorum.

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Playstore dan yeni alanlar keyi hemen verdiklerini ve sıkıntısız oyuna girdiklerini söylüyorlar. Ben ön sipariş ile playstore dan almıştım bende sıkıntısız oynuyorum.
    Anladım. Bu arada özelden birşey yazdım bu konuyla ilgili. Oradan devam edebilirsek sevinirim hem konuyu da kirletmemiş oluruz.

D&R önsiparişlerin teslimine başlamış arkadaşlar bilginize... Benim kargo öğlen geliyor.

Mesaj Yetkileri