Last edited by 19karabulut07 : 01.Kasım.2013 at 22:31
Maçlar şahane.![]()
Halil habu caner hemen her takma geliyor şayet Trabzona da gelirse sol beki kaldırabilir mi ?
Dengeli bir maç oynanmış.![]()
Texas'tan Büyük Tepki
Dün akşam Beyaz TV'de yayınlanan spor programında , Ümit Özat'ın FB-Bursa maçı hakkındaki
''Fenerbahçe Bursaspor'un üzerinden tır gibi geçer'' yorumu Bursaspor'lu taraftarları kızdırdı.
Bu yorumdan sonra yorumcu Ümit Özat'a birçok tepki mesajı geldi.Bursaspor taraftarlarının
şuan tek dileği ise Fenerbahçe maçını kazanıp , Ümit Özat gibi düşünenleri hayal kırıklığına uğratmak.
aha bursaya da nazar değmiş (:
Hocam Trabzon geliyor dikkat![]()
Geçen Fener olsun sıkıntı yokama çok güzel olmuş eyv
Az arkamızda durlaa hemen satma
Sorma birader takım tükenmişlik sendromu yaşıyorGüncellemeden mi bilmiyorum top hakimiyetini kaybettik komple
Valla fena geliyor![]()
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<
Neden güncelleme taktiği etkiler hiç anlamam
Spoiler: 29.Hafta
Erciyes olmamış hocam![]()
Halil Caner yıllık fazla ücret istiyor yav (: Fbde 800 bin alıyormuş (ben sterlin kullaniyorum yıllık) e bizde o bölgede Olcanda var kadro leş atıyor oyuncular para etmiyor sanırım canerden vazgeçicez..Elindeki şener nasıl sağ bekte tek başına kaldırır mı ? 1.6ya serbest kalır maddesi var kaçırmayalım
İyi galibiyet son haftalara girilirken kritik maç
Şampiyonluk zor değil puan kaybına tahammülümüz yok.![]()
Bosingwa'da yanlız geçit vermiyor 1,6 serbest maddesi var ama sen takstili alım yapmadığın için o kulüpte çok fazla mali fair play sorunu yaşarsın haberin ola
Aynen kardeşim kritik bir haftaya giriyoruz şimdi
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<
Spoiler: Bursa 4 -2 Kasımpaşa
Şampiyonluk gidiyor...
Yazık olmuş ama helal olsun![]()