1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Ben bu Galatasaray'a taktik bulamadım sanırım. Her maç en az 20 şut geliyor kaleme, her maç kesin gol yiyorum, yediğim tüm gollerde de kalecinin eline değip kaleye giriyor

Taktik önerilerinizi bekliyorum..

Quote Originally Posted by semihgenc85 View Post
    Ben bu Galatasaray'a taktik bulamadım sanırım. Her maç en az 20 şut geliyor kaleme, her maç kesin gol yiyorum, yediğim tüm gollerde de kalecinin eline değip kaleye giriyor

aynı şey banada oluyor kaleci kalecilik yapamıyor kapattığı köşeden gol yiyor anlma veremedim üstümü başımı yırtcam şimdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by semihgenc85 View Post

14.1.1 de gs ile uyan ve şampiyonlar ligi dahil tüm kupaları aldığım, ligde namağlup olarak tamamladığım taktik var 4-4-2. ki başka bir taktilk uymadı, kapatıp açma hiç yapmadım, 3 kere mağlup oldum şampiyonlar liginde, real ve man. citiye. ama bu sürümlerden sonra nolur bilemem. editörden ab ülke vatandaşlarını oynayabilir yaptım, ki neden dersen 2. seneden sonra yabancı olayı ile aynı başarıyı tekrarlamak imkannsız, transferler de imkansız duruma geliyor, kanat oyuncusu bile alamadım, alabildiğim tek kanat oyuncusu hurşut olmuştu bu arada taktiği atölyede yayınlamıştım 3 gün önce ama duruyormu bilmem. aynı taktik 2. yıl tutmadı. bjk için kullandı arkadaş, 5 maç sonra seri yenilgi almaya başladı bi garip yani fm bu sene

Mesaj Yetkileri