Ben bu Galatasaray'a taktik bulamadım sanırım. Her maç en az 20 şut geliyor kaleme, her maç kesin gol yiyorum, yediğim tüm gollerde de kalecinin eline değip kaleye giriyor
Taktik önerilerinizi bekliyorum..
Ben bu Galatasaray'a taktik bulamadım sanırım. Her maç en az 20 şut geliyor kaleme, her maç kesin gol yiyorum, yediğim tüm gollerde de kalecinin eline değip kaleye giriyor
Taktik önerilerinizi bekliyorum..
14.1.1 de gs ile uyan ve şampiyonlar ligi dahil tüm kupaları aldığım, ligde namağlup olarak tamamladığım taktik var 4-4-2. ki başka bir taktilk uymadı, kapatıp açma hiç yapmadım, 3 kere mağlup oldum şampiyonlar liginde, real ve man. citiye. ama bu sürümlerden sonra nolur bilemem. editörden ab ülke vatandaşlarını oynayabilir yaptım, ki neden dersen 2. seneden sonra yabancı olayı ile aynı başarıyı tekrarlamak imkannsız, transferler de imkansız duruma geliyor, kanat oyuncusu bile alamadım, alabildiğim tek kanat oyuncusu hurşut olmuştubu arada taktiği atölyede yayınlamıştım 3 gün önce ama duruyormu bilmem. aynı taktik 2. yıl tutmadı. bjk için kullandı arkadaş, 5 maç sonra seri yenilgi almaya başladı
bi garip yani fm bu sene
![]()