Bombaları merakla bekliyorum. Maaşı yüksek olanları takımdan satabilirsek ne güzel olur![]()
Bombaları merakla bekliyorum. Maaşı yüksek olanları takımdan satabilirsek ne güzel olur![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Şuan çok süpriz 2 adam daha listede şayet rakip klüplerle sözleşme konusunda anlaşırlarsa inanılmaz bir rahastlama olacak kimin gideceğini tahmin et
Ben sizin kadar emin değilim taktiğim gereği kanatısz oynuyorum yani beklerim ofansif bek Caner hücumda çok etkili olur ancak savunması çok zayıf top kapma markaj ve pozisyon alma bilgileri yetersiz mali açıdan da tuzlu geldi zaten diyeceksiniz ki 1 milyonun lafı olur u evet oluyor (: taksitli transfer yapmıyorum birde caneri yıllık ücretide fazla şuan için
Eyv kardeşim (: şuan için asarım keserimli konuşmaya hiç gerek yok acemi sayılırım bakalım hangi komu neye yarıyor flan hele anlayaım diğer yandan takımı değiştiriyom alışma süreci taktik oturması cart curt bu sene tek hedef yeniden avrupaya katılabilmek (: