Sayfa 389 / 447 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439 ... SonSon
11,641 ile 11,670 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

"3 Temmuz Hesaplaşması" jargonunu iyi kullandı Aziz Yıldırım. Peki 3 Temmuz'un hesabını vermesi gereken tek kişi Mehmet Ali Aydınlar mı ? Sanırım hak ve hukuk aramak için gittikleri 7. yerden de (Cas) haksız çıkan bir yönetimin hesap vermesi için alınan bir Olağanüstü Genel Kuruldu. Ama paşamız hesap veren değil hesap kesen oldu.

Bir gün şu Türkiye'de mevki sahibi bir insanın, evet altına çizerek söylüyorum ; Mevki sahibi bir insanın yaptığı bir hatadan dolayı, ister haklı olsun ister haksız, kendi üzerinden yönettiği veya içinde bulunduğu kurumu gölgeleyecek işlere bulaşmasından dolayı, onuru ve şerefiyle istifa ettiğini ne zaman görecez ? Herhalde bunu görmeden, gözümüz açık gidecez. Çünkü bu ülkede herkes haklı.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

On bine yakın kişi katılmış seçime, bakalım Aydınlar 4 bin oy bekliyordu, alabilecek mi? Sandıklar aynı anda açılıp sayılıyor, sonucu öğrenmek uzun sürmeyecektir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

beklendiği gibi aziz yıldırım maa'yı eziyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

4000 oy alamazsam artık bu işlerden çekilirim gibi bir açıklaması olmuş sanırım, 4000 de alamayacak gibi duruyor Aydınlar.

3 Temmuz'u bir kenara bırakırsak, dün Aziz Yıldırım yine daha fazla icraattan bahsetti, Aydınlar'ın somut projesini göremedik, bu da iyi hazırlanmadığını gösteriyor açıkçası. Dün Aziz Yıldırım 3 temmuz olayına gelene kadar pek çok şeyden bahsetti, konuşmasının sonunda oraya göndermede bulundu.

Aydınlar Aziz Yıldırım'ı tebrik edip salondan ayrılacak sanırım, medyanın ağzının sularını akıtarak beklediği kavgalı ortamı yaratmadıkları için de teşekkür ediyorum iki isme de.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

MAA'yı tebrik etmek. Büyük cesaret yaptıklarının ardından başkan adayı olmak.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    MAA'yı tebrik etmek. Büyük cesaret yaptıklarının ardından başkan adayı olmak.
    Aynen öyle ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 2 dk
    Aziz Yıldırım kendisini tebriğe gelen Hamdi Akın'a "Hem 2010-11'de Trabzon için çalışıyorsun; hem de utanmadan karşımda aday oluyorsun" dedi
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe için hayırlı uğurlu olsun.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım tek başına aday olduğu seçimde aldığından da daha fazla oy aldı.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Simdi diger kongre 1.5 yıl sonra mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Evet. Olağanüstü kongre olduğu için olağan kongre zamanında yapılacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Aziz Yıldırım tek başına aday olduğu seçimde aldığından da daha fazla oy aldı.
    Normaldir... O zaman katılımcı azdı. Bunda katılım fazla. Zaten 3000/3500 kemik oyu vardı.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Uefa'nın kişilere vereceği veya Yargıtay kararları bu süreç içinde açıklanırsa 1.5 seneden az, Aksi halde olağan kongre dönemi 1.5 sene sonra. Umarım bu 1.5 sene içinde Uefa ve Yargıtay kararlarını verir de artık yeni bir dönemle beraber kaostan uzak oluruz. Belirsizlik sadece aleyhimize.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

MAA nefreti yüzünden sevmedigimiz başkanın kazanmasına sevindik Uefa yakın zamanda men eder umarım ve yerine Ali Koç geçer.

Nesil
    2006

Fenerbahçe bu gün cemaati sandığa gömdü.

Sırf bu yüzden Aziz Yıldırım diyordum. İyi ki de demişim.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Maa nefretinin nedenini biri detaylıca açıklayabilir mi?

O adam 3 temmuz günü istifa etseydi bugün net başkan seçilirdi ama adam bildiğin fenerbahçeyi suçlu olduğunu bildiği için aklamaya çalıştı aziz yıldırım hala suçsuzuz diyip inkar ediyor ama cezalar ortada çok ilginç

Nesil
    2006

Dün TV'de Fenerbahçe şampiyon olsun diye play-off getirdik dedi.

Sadece bu söz yeter.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Maa nefretinin nedenini biri detaylıca açıklayabilir mi?

O adam 3 temmuz günü istifa etseydi bugün net başkan seçilirdi ama adam bildiğin fenerbahçeyi suçlu olduğunu bildiği için aklamaya çalıştı aziz yıldırım hala suçsuzuz diyip inkar ediyor ama cezalar ortada çok ilginç
    Aklamaya çalışmadı, yönetime suçu kabul et, puan silelim kupayı sizden alalım dedi. Hepsini yazmıyorum, bu yeterli, yaptıkları komple facia. Ayrıca listesinde Beşiktaşlı var. Cemaatin desteği ile aday oldu ve listesi de o yönde. Aynı Murat Aksu'nun istenmemesi gibi tepki oyları geldi Aziz Yıldırım'a. MHP'lidir Aziz Yıldırım.

Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Başkanı olabilecek en son kişidir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    adana

bence bu fenerbahçenin aleyhine olmadı sonuçta son maça taşıdılar şanslarını az kalsın şampiyon olacaklardı bundan rahatsız olması gerekn galatasaray tarafı olmalı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Aklamaya çalışmadı, yönetime suçu kabul et, puan silelim kupayı alalım dedi. Ayrıca listesinde Beşiktaşlı var. Cemaatin desteği ile aday oldu. Aynı Murat Aksu'nun istenmemesi gibi tepki oyları geldi Aziz Yıldırım'a. MHP'lidir Aziz Yıldırım.
    Ama açıklamalarında oyuncuların hakkıdır diyordu daha dün maa ve o gün bunlar yapılsa fenerbahçe daha iyi durumda olurdu ve aziz yıldırımın yaptırdığım dediği ülker arena ÜLKER adından nerenin olduğu anlaşılıyor nasıl yapıldığı da belli şunu anlamadım bir de fenerbahçede aziz yıldırıma rakip olabilicek 1kişi bile yok mu ve aziz yıldırım ben camianın görünün kısmıyım arkada ne pislikler var dedi bu da gayet mide bulandırıcı bir açıklama

Nesil
    2006

bence bu fenerbahçenin aleyhine olmadı sonuçta son maça taşıdılar şanslarını az kalsın şampiyon olacaklardı bundan rahatsız olması gerekn galatasaray tarafı olmalı
    Öyle şey mi olur? Ben kulübümün şike yapmadığını kabul ederken bundan rahatsız olmamak. Bunu vicdanım kabul etmez.

Nesil
    2006

Bu arada Aziz Yıldırım'ın konuşması aslında her şeyi açıklıyor. Aziz Yıldırım'ın başkanlığı zaten düşecek. Sonra Ali Koç gelecek sadece bu seçim hesaplaşmaydı dedi ve kazandı.

http://www.youtube.com/watch?v=_gWqIAeotX8

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Dün TV'de Fenerbahçe şampiyon olsun diye play-off getirdik dedi.

Sadece bu söz yeter.
    Öyle bir şey demedi yahu neden çarpıtıyorsunuz?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ben bu takım için hapishane de yaptım da son derece gereksiz bir söz kendi hatalarından dolayı yattı kulüpten kimse bizim için hapishanede yatar mısın demedi ki adama...

Sonra her dalda şampiyon olacağız da inandırıcı mı bilmiyorum en son 3 sene üst üste şampiyonluk avrupa ilk 10 filan deniliyordu ki bunları yapmak için planlı olmak lazım ama türkiyede bu derece planlı bir ya da iki yönetim vardır

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ama açıklamalarında oyuncuların hakkıdır diyordu daha dün maa ve o gün bunlar yapılsa fenerbahçe daha iyi durumda olurdu ve aziz yıldırımın yaptırdığım dediği ülker arena ÜLKER adından nerenin olduğu anlaşılıyor nasıl yapıldığı da belli şunu anlamadım bir de fenerbahçede aziz yıldırıma rakip olabilicek 1kişi bile yok mu ve aziz yıldırım ben camianın görünün kısmıyım arkada ne pislikler var dedi bu da gayet mide bulandırıcı bir açıklama
    Boş laf bunlar. Daha iyi durumda olunamaz. Anlayamıyorsunuz, açıklamaya da uğraşmayacağım.

Ülker'in cemaat ile yakından uzaktan alakası yoktur. Aksine cemaat ile ciddi problemleri var. İyi araştırın. Cemaatin yönettiği basın organları Ülker reklamı vermez.

Fenerbahçe'nin yapmadığı bir suç iddiasını kabul ettirmeye çalışan Fenerbahçe'li olamaz.

2 gün önce 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupası analarının ak sütü gibi helal diyen Mehmet Ali Aydınlar, 2010-11 sezonunda şike yapmamış olmasına %1 bile ihtimal yok diye Fenerbahçe'yi ŞL'ne göndermemişti.

Daha ötesi berisi yok.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Öyle bir şey demedi yahu neden çarpıtıyorsunuz?
    Fenerbahçe'nin 10 puanı vardı play-off'u getirdik fark 5'e düştü son maça kaldı. Play-off bu yüzden geldi dedi.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Boş laf bunlar. Daha iyi durumda olunamaz. Anlayamıyorsunuz, açıklamaya da uğraşmayacağım.

Ülker'in cemaat ile yakından uzaktan alakası yoktur. Aksine cemaat ile ciddi problemleri var. İyi araştırın.

Fenerbahçe'nin yapmadığı bir suç iddiasını kabul ettirmeye çalışan Fenerbahçe'li olamaz.

2 gün önce 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupası analarının ak sütü gibi helal diyen Mehmet Ali Aydınlar, 2010-11 sezonunda şike yapmamış olmasına %1 bile ihtimal yok diye Fenerbahçe'yi ŞL'ne göndermemişti.

Daha ötesi berisi yok.
    Tamam Maa 2yüzlülük yaptığı açıklamalarından belli

Ve fenerbahçe o dönem denilenler yapılsa en azından ceza almış olacaktı yani hatasını kabullenmiş olacaktı bir nevi adı temizlenecekti hala o olaylar gündemde olmayacaktı şu anda juvenin milanın yaptıkları konuşulmuyorsa bundan dolayıdır

Ülker konusunu da araştıracağım

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Tamam Maa 2yüzlülük yaptığı açıklamalarından belli

Ve fenerbahçe o dönem denilenler yapılsa en azından ceza almış olacaktı yani hatasını kabullenmiş olacaktı bir nevi adı temizlenecekti hala o olaylar gündemde olmayacaktı şu anda juvenin milanın yaptıkları konuşulmuyorsa bundan dolayıdır

Ülker konusunu da araştıracağım
    İmza atıp ceza almak kabul etmek demek. Fenerbahçe yapmadığı bir suç iddiasını kabul edemez. Daha fazla bunu tartışmak istemiyorum.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Ben bu takım için hapishane de yaptım da son derece gereksiz bir söz kendi hatalarından dolayı yattı kulüpten kimse bizim için hapishanede yatar mısın demedi ki adama...

Sonra her dalda şampiyon olacağız da inandırıcı mı bilmiyorum en son 3 sene üst üste şampiyonluk avrupa ilk 10 filan deniliyordu ki bunları yapmak için planlı olmak lazım ama türkiyede bu derece planlı bir ya da iki yönetim vardır
    Siyasete yakın olduğum için çok yazamıyorum. Fenerbahçe her dalda şampiyon olmuş bir kulüptür bir sezon içinde tekrar olur. Kadın Voleybol dışında her dalda favori görüyorum.

Cemaat- AKP arasında ikilem vardır. İkisi ayrı kurumlardır.

Aziz Yıldırım geldiğinden beri Kadıköy'de Atatürk resmi vardır ve indirilmemiştir. Bu bile bir gösteriştir. He diyeceksiniz kardeşim hem AKPye oy verip hem Atatürk'ü sevemez miyim? Tabii ki sevilir neden sevilmesin. Ama sizce bu sevgiden mi oradadır.

Kulüp başkanlığı demek her hafta bakan ve başbakan ile 90 dakika beraber olmaktır. Bunu hiçbir kurum sağlayamaz. O yüzden sevilir. Doğal olarak her siyasi grup kendi kişini görmek ister o koltuklarda.

Ben kesinlikle şike olayının siyasi bir müdahale olduğunu düşünüyorum. Bu ülke gezici ve diğerleri olarak ikiye ayrılmıştır Fenerbahçe şuan gezicidir herkesin gözünde. Bu gün de dediğim gibi sandıkta ortaya çıktı.
    Last edited by Universal : 04.Kasım.2013 at 13:56

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bence en büyük sorun bu başkanlık makamı kullanılıyor ve sporla siyaset ayrılamıyor bu ülkede

Atatürk fotoğrafı da her statta olmalı bence olmaması kötü

Şike konusunda farklı düşünüyoruz saygı duyarım

Son olarak Aziz Yıldırım hakkında olumsuz karar çıkarsa Ali Koç'un başkan olmasına ailesinin izin vereceğine inanmıyorum

Mesaj Yetkileri