Açılmışız.![]()
Avupa'da gereksiz kayıptan sonra 2.maçta galibiyet güzel oldu.![]()
Aynen sonra bi hı bile demedi muhabbet dönmesin diye bi selam verdik ama ne selam mübarek biriymişim gibi takım şahlandı![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Bizim tren istasyondan bile çıkmadı rayına oturmuşmuş
Neyse o zaman artık yarın kaldığımız yerden okumaya devam ederik![]()
Jose Mourinho
Son maçlar harika![]()
Bursaspor affetmemiş.![]()
Son 3 maçta 3'de 3 yapar Uefa'da da Final oynar Kupayı'da Trabzona getiririz![]()
:sigara:
Avrupa'da isin zor vallaLigde puanlar birbirine yakin 2 macta alt siralara dusebilirsin, puan kaybetmemek lazim
![]()
![]()
AL'de kötü serimiz devam ediyor ama ligde bi nebze iyiyiz![]()
Valla bir gs maçı yaptım şimdi alta fotosunu koyuyorum ömrümden ömür gitti bari bu pozisyon gol olmasın dedim rezil olduk rezil rubin maçından önce yine moraller sıfıra indi rubine bir moralli gidemedik
İyiyiz ama büyüklerle boy ölçüşemiyoruz gs maçı bitsin diye dua ettim o derece
AL'den çıkamayız boşa uğraşma hocam , sen lige odaklanŞu GS maçını unuttur..
![]()
Çağrı ben seni böyle mi bıraktım![]()
Jose Mourinho
Rennais rubini yenerse bir umut yoksa son maça full yedek çıkarım farkındayım bende ligdeyse şampiyonluk amacımız yok tabikide 3. olup fenerin ilk 2de olmasını şimdilik düşünüyorum
Geldiğin gibi okuyup üfleŞaka bir yana selim bu bursa maçından sonra takım dağıldı geçen sezonda böyle oldu o maça deli gibi asıldık kontradan 3 tane yedik oturduk geçen sene 2 yemiştik sonra kaç maç kazanamamıstık.
Jose Mourinho