Rennais rubini yenerse bir umut yoksa son maça full yedek çıkarım farkındayım bende ligdeyse şampiyonluk amacımız yok tabikide 3. olup fenerin ilk 2de olmasını şimdilik düşünüyorum
Geldiğin gibi okuyup üfle Şaka bir yana selim bu bursa maçından sonra takım dağıldı geçen sezonda böyle oldu o maça deli gibi asıldık kontradan 3 tane yedik oturduk geçen sene 2 yemiştik sonra kaç maç kazanamamıstık.
Sen dün bana laf ettin ama bence Halil büyük üfürükcülerden adam okuyup üfledi tabi bende yoktum ya takımın kısmetini bağladı
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap; " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap; " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Selim bu sefer diyecek söz bulamıyorum 4 top ardarda direk atılan gol iptal ve 2-0 dan 2-2 ben daha ne yapayım sıfırdan taktik yapıyorum bu sefer bakalım ne olacak