1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Ben bu takım için hapishane de yaptım da son derece gereksiz bir söz kendi hatalarından dolayı yattı kulüpten kimse bizim için hapishanede yatar mısın demedi ki adama...

Sonra her dalda şampiyon olacağız da inandırıcı mı bilmiyorum en son 3 sene üst üste şampiyonluk avrupa ilk 10 filan deniliyordu ki bunları yapmak için planlı olmak lazım ama türkiyede bu derece planlı bir ya da iki yönetim vardır
    Siyasete yakın olduğum için çok yazamıyorum. Fenerbahçe her dalda şampiyon olmuş bir kulüptür bir sezon içinde tekrar olur. Kadın Voleybol dışında her dalda favori görüyorum.

Cemaat- AKP arasında ikilem vardır. İkisi ayrı kurumlardır.

Aziz Yıldırım geldiğinden beri Kadıköy'de Atatürk resmi vardır ve indirilmemiştir. Bu bile bir gösteriştir. He diyeceksiniz kardeşim hem AKPye oy verip hem Atatürk'ü sevemez miyim? Tabii ki sevilir neden sevilmesin. Ama sizce bu sevgiden mi oradadır.

Kulüp başkanlığı demek her hafta bakan ve başbakan ile 90 dakika beraber olmaktır. Bunu hiçbir kurum sağlayamaz. O yüzden sevilir. Doğal olarak her siyasi grup kendi kişini görmek ister o koltuklarda.

Ben kesinlikle şike olayının siyasi bir müdahale olduğunu düşünüyorum. Bu ülke gezici ve diğerleri olarak ikiye ayrılmıştır Fenerbahçe şuan gezicidir herkesin gözünde. Bu gün de dediğim gibi sandıkta ortaya çıktı.
    Last edited by Universal : 04.Kasım.2013 at 13:56

Mesaj Yetkileri