Originally Posted by mortalknight 3.sezonun ortasındayım 2.sezon başında aldım Enes i ozamandır kendim geliştiriyorum. 1.5 senede profili bu hale geldi Çok iyi gelişiyor.Zaman geçtikçe güncellerim gelişim durumunu Üzerinden 13 ay geçmiş gelişimini yenileyeyim dedigm. Neredeyse her özelliği en az 1 seviye yükselmiş
Originally Posted by mortalknight Üzerinden 13 ay geçmiş gelişimini yenileyeyim dedigm. Neredeyse her özelliği en az 1 seviye yükselmiş sanırım genel antremanda hiç taktik çalıştırmıyorsun biraz da taktik çalıştırıp zihinsele yülendinmi tam olur
Originally Posted by Önder HOCA sanırım genel antremanda hiç taktik çalıştırmıyorsun biraz da taktik çalıştırıp zihinsele yülendinmi tam olur Bu sezon başından itibaren taktige geçtim zaten 1-2 sene dokunmam muhtemelen Bakalım hangi seviyeye kadar geliştirebilicem Enesi
Originally Posted by mortalknight Üzerinden 13 ay geçmiş gelişimini yenileyeyim dedigm. Neredeyse her özelliği en az 1 seviye yükselmiş bir 13 ay daha geçti üzerinden potansiyelinin sonlarına yaklastı gibime geliyor bi profil daha paylasayım
Forum Rules