1 ile 30 arası toplam 275 sonuç

Konu: Şampiyonluğu Aldık Sıra AVRUPA'DA ! / Kayserispor 2.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Öyle bir açıklama mı olur laaa Taktik tam olarak belli değil
    walla maçda 3 farklı taktik deniyom şuanda (maç içinde) 4-2-4 , 4-2-3-1 , 4-4-2 ve çok başarılı oluyor mesela 60 dan sonra 4-4-2 ilk 15 dakka 4-2-4 gibi tam tuturamadık çok gol yiyoruz ama son 5 maç kaldı ligin ilk yarısının bitmeye mükemmeliz ama yorm gelmiyor senden başka anlamadım

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by WesleyGorkem View Post

walla maçda 3 farklı taktik deniyom şuanda (maç içinde) 4-2-4 , 4-2-3-1 , 4-4-2 ve çok başarılı oluyor mesela 60 dan sonra 4-4-2 ilk 15 dakka 4-2-4 gibi tam tuturamadık çok gol yiyoruz ama son 5 maç kaldı ligin ilk yarısının bitmeye mükemmeliz ama yorm gelmiyor senden başka anlamadım

Hiç yorum gelmesede 7-8 sezon bu kariyeri belirli bir çizgide sürdür çünkü daha yeni kariyer açmaya başladın ayrıca yorum gelmesini istiyorsan Görkem bey sende başkalarının kariyerlerini takip et ve yorumda bulun

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hiç yorum gelmesede 7-8 sezon bu kariyeri belirli bir çizgide sürdür çünkü daha yeni kariyer açmaya başladın ayrıca yorum gelmesini istiyorsan Görkem bey sende başkalarının kariyerlerini takip et ve yorumda bulun
    burda bi sitem var anladım hemen konuna yorumda bulunuyorum

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by WesleyGorkem View Post

burda bi sitem var anladım hemen konuna yorumda bulunuyorum

Ne alakaya ben sana sadece bir tavsiye verdim git bana yaz demedim ben çok takmıyorum bu tür şeyleri

Mesaj Yetkileri