1 ile 30 arası toplam 275 sonuç

Konu: Şampiyonluğu Aldık Sıra AVRUPA'DA ! / Kayserispor 2.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Geçen seride bende sürekli son anlarda yiyorum oturup rölanti taktiği hazırlamıştım bu seride yine yiyorum yine oturup hazırlayım kullanayım faydasını görürsem piyasaya cüzzi miktar karşılığı sürerim

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Geçen seride bende sürekli son anlarda yiyorum oturup rölanti taktiği hazırlamıştım bu seride yine yiyorum yine oturup hazırlayım kullanayım faydasını görürsem piyasaya cüzzi miktar karşılığı sürerim
    5$ dolar veririm şaka bi yana ben defans oynatmayı sevmiyorum ya yemiceniz ya yemiceniz taktiğini kullanıyorum orta sahaya takviye yapınca sıkıntı kalmıcak inş.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by WesleyGorkem View Post
    5$ dolar veririm şaka bi yana ben defans oynatmayı sevmiyorum ya yemiceniz ya yemiceniz taktiğini kullanıyorum orta sahaya takviye yapınca sıkıntı kalmıcak inş.
    Sen heralde avrupayı hiç düşünmüyon Barcelona bile olsan skoru korumak istiyosan kaplumbağa gibi cekilecen kabuğuna yoksa biri gelir façanı bozar gider (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Sen heralde avrupayı hiç düşünmüyon Barcelona bile olsan skoru korumak istiyosan kaplumbağa gibi cekilecen kabuğuna yoksa biri gelir façanı bozar gider (:
    Avrupa mavrupa işlemez bize babaaaa şaka şaka yapıcaz seneye tabiki öyle bi taktik

Mesaj Yetkileri