1 ile 30 arası toplam 881 sonuç

Konu: FM 14 Oyun İçersinde Karşılaştığınız İlginç ve Komik Olaylar

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla hataları azaltma açısından sizlere maçları 2d'de izlemenizi tavsiye ederim kendimi bildim bileli 2d'de izlerim maçları 3d kadar kötü bir maç motoru görmedim ben.Bu dediğiniz hataları da hiç yaşamadım.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Valla hataları azaltma açısından sizlere maçları 2d'de izlemenizi tavsiye ederim kendimi bildim bileli 2d'de izlerim maçları 3d kadar kötü bir maç motoru görmedim ben.Bu dediğiniz hataları da hiç yaşamadım.
    Rakibin slalomlarını direkleri yada müthiş bir maç oynuyor ama dünyaları kaçırıyorken rakip tek atakta golü bulmasını ? ben pek sanmıyorum ciddi bir değişiklik olacağını..sen 2b oynadığın için belki sana gözükmüyordur tepeden bakınca ama yine oluyordur (:

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Rakibin slalomlarını direkleri yada müthiş bir maç oynuyor ama dünyaları kaçırıyorken rakip tek atakta golü bulmasını ? ben pek sanmıyorum ciddi bir değişiklik olacağını..sen 2b oynadığın için belki sana gözükmüyordur tepeden bakınca ama yine oluyordur (:
    oyuncuların saçma sapan animasyonlara konu olmalarını 2d'de görmüyoruz tek farkı bu. maç motorunun farklı olduğu anlamına gelmiyor maalesef... yine dedğiniz gibi rakip oyuncu gelip Messi vari çalımlar atıp savunmayı ' Darma perişan ' edebiliyor

Not : Bu Deyimide yazın iyi deyim bu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Crantola View Post
    oyuncuların saçma sapan animasyonlara konu olmalarını 2d'de görmüyoruz tek farkı bu. maç motorunun farklı olduğu anlamına gelmiyor maalesef... yine dedğiniz gibi rakip oyuncu gelip Messi vari çalımlar atıp savunmayı ' Darma perişan ' edebiliyor

Not : Bu Deyimide yazın iyi deyim bu
    Bian sevindirik olduydum neyse bekle ki yeni update çıksın oy nenem La ilahe

5. Default

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    dostum o sorunlar sana rastgelmemiştir yada rastlamamışsındır. çünkü 2d dediğin 3d nin overview kamerası oluyor tam olarak ;-)

Mesaj Yetkileri