1 ile 30 arası toplam 881 sonuç

Konu: FM 14 Oyun İçersinde Karşılaştığınız İlginç ve Komik Olaylar

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by anildagtas View Post
    bug'ın böylesi 5 kişi oyundan çıkıyor 3 kişi giriyor

Sen kimleri çıkarmak istedin, oyun ekstradan hangi ikiliyi çıkardı ? Oyunun çıkardığını söylediğin o ikili sakatlanmış olabilir ve değişiklik hakkın olmadığı için maça eksik devam etmiş olabilirsin.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Sen kimleri çıkarmak istedin, oyun ekstradan hangi ikiliyi çıkardı ? Oyunun çıkardığını söylediğin o ikili sakatlanmış olabilir ve değişiklik hakkın olmadığı için maça eksik devam etmiş olabilirsin.
    Olaiblrsin değil olmuş zaten yanlış saymadıysam sahada 9 kişi yani değişklik hakkı bitmiş sonradan da 2 kişi sakatlanmış her acayip olayı bug olarak görmeyelim artık tamam hatalı falan ama (:

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Olaiblrsin değil olmuş zaten yanlış saymadıysam sahada 9 kişi yani değişklik hakkı bitmiş sonradan da 2 kişi sakatlanmış her acayip olayı bug olarak görmeyelim artık tamam hatalı falan ama (:
    maç 1-0 kengol yememek için defansa yatıcaktım değişiklik yaptım tam bu sırada gol attım ve değişiklik olmadan defansa yatmak yerine kondisyonu daha düşük olanları cıkarmaya çalıştım .sonuç hepsi cıktı dakikalara bakarsanız hepsi 83 sakatlananlarda bu dakkayı tutturmuş olamaz değilmi
    Last edited by anildagtas : 08.Kasım.2013 at 14:43

Mesaj Yetkileri