Quote Originally Posted by marlo41 View Post
Hazır ol şimdi yöneticiler gelecek ve dediklerinin hepsini mantığa bağlayan şeyler yazıp seni haksız çıkaracaklar.

Bir Turksportal klasiği..
Valla beni kimsenin haklı ya da haksız çıkarmasına gerek yok.
Zaten ben de kimseye bir fikir empoze etmeye çalışmıyorum,sadece düşündüklerimi yazdım.
Aynı şeyleri Sigames e de senelerdir yazıyorum,feedback veriyorum.
Eğer söylediğin gibi bir durum varsa mantığa bağlanması gereken şeyleri Sigames e ilk elden aktarsınlar.
Foruma 2007 den beri üyeyim ve bir sürü konuda forumdan faydalandım fakat hiç yazmamıştım.90 lardan beri bu oyunu oynuyorum (yaşı da belli ettik

Aynı durum hatırlarsanız FIFA serisinin de başına gelmişti.Oyun FIFA 99 dan sonra gelişim göstermediiği gibi geri gitmişti ve FIFA 11 e kadar da düzeltemediler ve çoğunluk PES e geçiş yaptı.Fakat sonrasında aksiyon alıp oyunu düzelttiklerinde insanlar oyuna hakettiği değeri verdi.

Ben FM in de böyle bir adım atması gerektiğini düşünüyorum.Oyunu seviyorum ama artık bekleneni vermiyor,gelişmiyor,geri gidiyor.Burda başka bir arkadaşın da dediği gibi sağlam bir rakibi olmamasının da bunda payı var.

Bu noktadan sonra,oyunun bir sonraki versiyonunu almak için 2 kere düşüneceğim ve ciddi atılımlar,düzeltmeler olmazsa nispeten daha düzgün çalışan eski versiyonlardan birine kadro güncellemesini ekleyip burdaki herkes gibi oynamaktan zevk aldığım oyunu "oynamaya çalışacağım(!)".