Sayfa 8 / 30 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 881 sonuç

Konu: FM 14 Oyun İçersinde Karşılaştığınız İlginç ve Komik Olaylar

1. Default

Quote Originally Posted by di canio View Post
    As takım için kullandığım taktiği kullandırtıyorum genç takım için de. As takımın taktiğe uyumu güzel. 4'te 4 ile liderim şu anda. Ama genç takımın sıkıntıları var. Maç skorları çok ilginç. 6-6'dan sonraki 2 maçın skoru da 1-7 ve 3-4. 7+ mı oynamışlar, ne yapmışlarsa artık, acayip gollü geçiyor.

Gençler maçları halı sahada yapıyor galiba. Skorlara bak

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

FB'nin başındayken GS'den teklif gelmesi veya favori takım GS iken FB'den teklif gelmesi falan aşırı saçma gerçekten.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by ua_anil View Post
    FB'nin başındayken GS'den teklif gelmesi veya favori takım GS iken FB'den teklif gelmesi falan aşırı saçma gerçekten.
    Gayet normal.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by anildagtas View Post
    bug'ın böylesi 5 kişi oyundan çıkıyor 3 kişi giriyor

Sen kimleri çıkarmak istedin, oyun ekstradan hangi ikiliyi çıkardı ? Oyunun çıkardığını söylediğin o ikili sakatlanmış olabilir ve değişiklik hakkın olmadığı için maça eksik devam etmiş olabilirsin.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Sen kimleri çıkarmak istedin, oyun ekstradan hangi ikiliyi çıkardı ? Oyunun çıkardığını söylediğin o ikili sakatlanmış olabilir ve değişiklik hakkın olmadığı için maça eksik devam etmiş olabilirsin.
    Olaiblrsin değil olmuş zaten yanlış saymadıysam sahada 9 kişi yani değişklik hakkı bitmiş sonradan da 2 kişi sakatlanmış her acayip olayı bug olarak görmeyelim artık tamam hatalı falan ama (:

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sakatlanan oyuncunun yanında oyundan çıktığını belirten ifade olmuyor yanılmıyorsam. Değişiklik hakkın dolsa da Sak yazıyor, eksik devam ediyorsun. Çık ifadesi oyundan çıkarılan ve yerine oyuncu giren oyuncuların ifadesi değil mi?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Olaiblrsin değil olmuş zaten yanlış saymadıysam sahada 9 kişi yani değişklik hakkı bitmiş sonradan da 2 kişi sakatlanmış her acayip olayı bug olarak görmeyelim artık tamam hatalı falan ama (:
    maç 1-0 kengol yememek için defansa yatıcaktım değişiklik yaptım tam bu sırada gol attım ve değişiklik olmadan defansa yatmak yerine kondisyonu daha düşük olanları cıkarmaya çalıştım .sonuç hepsi cıktı dakikalara bakarsanız hepsi 83 sakatlananlarda bu dakkayı tutturmuş olamaz değilmi
    Last edited by anildagtas : 08.Kasım.2013 at 14:43

Maç sonu durumunda sakatlandı yazmıyorsa bug var demektir. Oranın ekran görüntüsünü atarsan daha net belli olur akılda soru işareti kalmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

İlk defa görüyorum böyle bişey, çok saçma ve gereksiz bir ayrıntı.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by martymcfly View Post

İlk defa görüyorum böyle bişey, çok saçma ve gereksiz bir ayrıntı.
    Gereksiz bir ayrıntı olabilir ancak saçma olduğunu düşünmüyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Gayet normal.
    Nesi normal

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by bhll View Post
    Maç sonu durumunda sakatlandı yazmıyorsa bug var demektir. Oranın ekran görüntüsünü atarsan daha net belli olur akılda soru işareti kalmaz.
    Ona pek dikkat etmemiştim sadece giren çıkan ve sahadaki sayıya bakmıştım doğru sak yazıyor sakatlanan oyuncuda

Quote Originally Posted by bhll View Post
    hemen paylaşayım onuda

hatta

Evet şimdiki ekran görüntülerinden sorun var gibi görünüyor=)

Bu arada Aziz Yıldırım'ın bi teknik direktörün böyle kalmasını istemesi garip o kadarki alt yapı stadyum genişlemesi herşeyi kabul ettirdim valla

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Oyunu çöpe mi atsam ?

malatyAdana!

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

@Papi44

Bu maçın daha beteri geçen sene Barcelona - Celtic maçında olmuştu sanki ?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Menajerlik için başvur deyip tatile çıkıyorum bu aralar. Kovuldum çünkü. Neyse mevzu bu değil de; tatilden deönüyoruz. Bir kulüp benle görüşüyor. Ön görüşme yapıyoruz yani. Beni ciddiye almışlar, "ne yapabilirsin" diyorlar. Fikrimi soruyorlar. Bitiyor bu görüşme ve sonra bir haber, "xyz, di canio ilgisine gülüp geçiyor". Bu neredeyse tüm başvurularda böyle oldu şu ana kadar. Madem gülüp geçiceniz, niye oturup görüşüyonuz arkadaş?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Abi, Aziz Başkan beni kovdu. sebebi de pilot kulüp istemem. Anlayışımız uyuşmuyormuş.

O garip tepkiler normal geliyor artık bana gülüp geçme falan
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Oyunu yeni güncellemeye kadar rafa kaldırmıştım ama dayanamadım biraz kurcalıyayım dedim, schalke ile biraz oyalanmaya karar verdim ve daha ilk maç başıma gelen; bir oyuncum kırmızı gördü dışarı çıkıyor yanında bir oyuncu daha dışarı doğru gidiyor, herhalde çizgiye kadar gidip geri dönecek dedim ama nerdeee, oda onunla birlikte soyunma odasının yolunu tuttu Sanırım hakeme kızdı oynamıyorum dedi. Yada farklı bir olay var bilemiyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Abi, Aziz Başkan beni kovdu. sebebi de pilot kulüp istemem. Anlayışımız uyuşmuyormuş.

O garip tepkiler normal geliyor artık bana gülüp geçme falan
    Hayır onca uğraşla yeni kariyer açmışım, takımda her şey iyi giderken bir anda ipleri elimden kaçırmış, fena tökezlemişim. Yıllardır ilk olarak kariyer yaptığım takımdan kovulmuş, yoluma rüzgar nerden eserse devam edeyim demişim. İşsizim, moral bozuk. Görüşmesinler, ne isterlerse düşünsünler de görüştükten sonra gülüp geçmesinler.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Ne kadar ilginç bilmiyorum ama can sıkıntısından yönetimle görüştüm ve stadı genişletmelerini istedim, kabul etmediler. Ben de basına sızdırdım konuşmayı ve birden genişletmeye dair mesaj geldi En azından aklınızda bulunsun

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Bunun için güven şart ilk sezon yapında koysun Aziz Başkan kapının önüne

23. Default

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Oyunu çöpe mi atsam ?

Bu kadar abartılı olmasa da benzer şekilde kazanamadığım maçlar oldu. Sunderland ın 1 şutu da gol olsaydı oyun kesin çöpteydi

24. Default

Quote Originally Posted by ErayG View Post
    Ne kadar ilginç bilmiyorum ama can sıkıntısından yönetimle görüştüm ve stadı genişletmelerini istedim, kabul etmediler. Ben de basına sızdırdım konuşmayı ve birden genişletmeye dair mesaj geldi En azından aklınızda bulunsun

Anlaşılan oyunda Aziz Başkan ı pek gerçekçi yapmamışlar. Doğru mu Samet deyerek medyada seni haksız çıkarması lazım normalde

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

İnanmayacaksınız ama Aziz Başkan bıraktı ve mayıs 2015'te Erdal Derelioğlu diye biri başkan seçildi. Buradan oyunun hiç gerçekçi olmadığını anlayabiliyoruz Aziz Yıldırım ve başkanlığı bırakmak?

Bu arada Trabzonspor'un küme düştüğü bu sezon ben Fenerbahçe ile ŞL'de yarı finalde CSKA Moskova'ya, Galatasaray ise Avrupa Liginde yarı finalde M. City'e elendik.

Trabzonda oyuncu kalmamış

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Bayern'in genc oyuncularindan biriyle onumuzdeki sene icin anlastim;

Iyi bir oyuncu oldugunu dusunmeme ragmen anlasmayi onayladigim gun yine de scout'a dedim sunu bi incele diye;

Adam "oyuncunun bizim takima katilma gibi bir niyeti yok" dedi.

Dalga mi geciyosun birader, dunyadan mi haberin yok?

EDIT: Scout 69 yasindaymis, tamam bisey demiyorum ben daha...

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ErayG View Post

O değil de 4-5 bin kişilik geliştirme 13.5 milyon dolara mal olmuş.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Trabzonspor seride fena zaten Hamit abi 2018 savesi vardı paylaşmıştı Trabzonspor onda 2.Lige düşmüş.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Erdal başkan durmak bilmiyor dostlar. İlk başta kararlaştırdığı genişlemeyi 8750'ye yükseltti ve sanırım el atmışken altyapıları da geliştirelim dedi Üstüne bir de yeni sezon için güzel bir transfer bütçesi verse elinden öpülür

Nesil
    2006

Oyunun en iyi stoperi sezon başından beri bendeymişde haberim yokmuş...

16 dakika da 3 gol...

Sayfa 8 / 30 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri