FB'nin başındayken GS'den teklif gelmesi veya favori takım GS iken FB'den teklif gelmesi falan aşırı saçma gerçekten.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sakatlanan oyuncunun yanında oyundan çıktığını belirten ifade olmuyor yanılmıyorsam. Değişiklik hakkın dolsa da Sak yazıyor, eksik devam ediyorsun. Çık ifadesi oyundan çıkarılan ve yerine oyuncu giren oyuncuların ifadesi değil mi?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
maç 1-0 kengol yememek için defansa yatıcaktım değişiklik yaptım tam bu sırada gol attım ve değişiklik olmadan defansa yatmak yerine kondisyonu daha düşük olanları cıkarmaya çalıştım .sonuç hepsi cıktıdakikalara bakarsanız hepsi 83 sakatlananlarda bu dakkayı tutturmuş olamaz değilmi
Last edited by anildagtas : 08.Kasım.2013 at 14:43
Maç sonu durumunda sakatlandı yazmıyorsa bug var demektir. Oranın ekran görüntüsünü atarsan daha net belli olur akılda soru işareti kalmaz.
İlk defa görüyorum böyle bişey, çok saçma ve gereksiz bir ayrıntı.
Oyunu çöpe mi atsam ?
![]()
malatyAdana!
@Papi44
Bu maçın daha beteri geçen sene Barcelona - Celtic maçında olmuştu sanki ?![]()
Menajerlik için başvur deyip tatile çıkıyorum bu aralar. Kovuldum çünkü. Neyse mevzu bu değil de; tatilden deönüyoruz. Bir kulüp benle görüşüyor. Ön görüşme yapıyoruz yani. Beni ciddiye almışlar, "ne yapabilirsin" diyorlar. Fikrimi soruyorlar. Bitiyor bu görüşme ve sonra bir haber, "xyz, di canio ilgisine gülüp geçiyor". Bu neredeyse tüm başvurularda böyle oldu şu ana kadar. Madem gülüp geçiceniz, niye oturup görüşüyonuz arkadaş?
Abi, Aziz Başkan beni kovdu. sebebi de pilot kulüp istemem. Anlayışımız uyuşmuyormuş.
O garip tepkiler normal geliyor artık bana gülüp geçme falan![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Oyunu yeni güncellemeye kadar rafa kaldırmıştım ama dayanamadım biraz kurcalıyayım dedim, schalke ile biraz oyalanmaya karar verdim ve daha ilk maç başıma gelen; bir oyuncum kırmızı gördü dışarı çıkıyor yanında bir oyuncu daha dışarı doğru gidiyor, herhalde çizgiye kadar gidip geri dönecek dedim ama nerdeee, oda onunla birlikte soyunma odasının yolunu tuttuSanırım hakeme kızdı oynamıyorum dedi. Yada farklı bir olay var bilemiyorum
![]()
Hayır onca uğraşla yeni kariyer açmışım, takımda her şey iyi giderken bir anda ipleri elimden kaçırmış, fena tökezlemişim. Yıllardır ilk olarak kariyer yaptığım takımdan kovulmuş, yoluma rüzgar nerden eserse devam edeyim demişim. İşsizim, moral bozuk. Görüşmesinler, ne isterlerse düşünsünler de görüştükten sonra gülüp geçmesinler.
Ne kadar ilginç bilmiyorum ama can sıkıntısından yönetimle görüştüm ve stadı genişletmelerini istedim, kabul etmediler. Ben de basına sızdırdım konuşmayı ve birden genişletmeye dair mesaj geldiEn azından aklınızda bulunsun
![]()
Bunun için güven şart ilk sezon yapında koysun Aziz Başkan kapının önüne![]()
İnanmayacaksınız ama Aziz Başkan bıraktı ve mayıs 2015'te Erdal Derelioğlu diye biri başkan seçildi. Buradan oyunun hiç gerçekçi olmadığını anlayabiliyoruzAziz Yıldırım ve başkanlığı bırakmak?
Bu arada Trabzonspor'un küme düştüğü bu sezon ben Fenerbahçe ile ŞL'de yarı finalde CSKA Moskova'ya, Galatasaray ise Avrupa Liginde yarı finalde M. City'e elendik.
Trabzonda oyuncu kalmamış
![]()
Bayern'in genc oyuncularindan biriyle onumuzdeki sene icin anlastim;
Iyi bir oyuncu oldugunu dusunmeme ragmen anlasmayi onayladigim gun yine de scout'a dedim sunu bi incele diye;
Adam "oyuncunun bizim takima katilma gibi bir niyeti yok" dedi.
Dalga mi geciyosun birader, dunyadan mi haberin yok?
EDIT: Scout 69 yasindaymis, tamam bisey demiyorum ben daha...![]()
Trabzonspor seride fena zatenHamit abi 2018 savesi vardı paylaşmıştı Trabzonspor onda 2.Lige düşmüş.
![]()
Erdal başkan durmak bilmiyor dostlar. İlk başta kararlaştırdığı genişlemeyi 8750'ye yükseltti ve sanırım el atmışken altyapıları da geliştirelim dediÜstüne bir de yeni sezon için güzel bir transfer bütçesi verse elinden öpülür
![]()
Oyunun en iyi stoperi sezon başından beri bendeymişde haberim yokmuş...
16 dakika da 3 gol...
![]()