1 ile 30 arası toplam 102 sonuç

Konu: Fenerbahçe

Threaded View

Nesil
    2003

Ben ne dusundugumu yaziyorum sadece.

Acikcasi ben eger Fenerbahce genel kurul uyesi olsam, Aziz Yildirim'a oy vermezdim cunku artik basarili bulmuyorum. 2006 yilinda stat bitti ve bence Aziz Yildirim'in yoneticilik vizyonu da bitti.

Gorevi devralmasi gereken bence Aziz Yildirim'in yarattigi kaynaklari (ozellikle stat) daha dogru kullanacak, uluslararasi deneyimi olan, mumkunse yurt disinda en azindan bir sure yasamis birisi olmaliydi. Kulubun daha da buyumesi icin boyle birisi gerekliydi.

Ama genel kurul yaptiklarindan dolayi vefa gosteriyor bence. Bu da kotu bir sey degil ama bu benim tarzim degil.

Sonucta milyonlarca dolarlik butcesi olan bir sirket emanet ediliyor kendisine ve kendi tabiriyle bunu bakkal gibi yonetiyor. Bu nedenle de ben eger Fenerbahce spor kulubune karsi sorumluluk sahibi olan bir genel kurul uyesi olsam oyumu Aziz Yildirim'a vermem. Cunku bir genel kurul uyesi olarak benim sadakatim bireye degil, kuruma olmak zorunda.

Bu bile taraftarlik olarak algilaniyor ama. Aci olan da bu zaten.

Cesitli konularda fikirlerimin uyustugu durumlar da oluyor. Ama fikirler uyusmayinca bunu olgunlukla karsilamak gerekli.

Oyundaki degerler subjektif. Arastirmacilarin dusunceleri. Bunlari aninda degistirebilmeniz icin sapkadan tavsan cikartmaniz gerekli cunku insanlar oturuyor, dusunuyor ve oyunculara degerler veriyor. Siz iki kelime yazdiniz diye bu fikir hemen degisecek degil. Degismesi mumkun de degil. Zamana birakmak gerekli.

Siz farkli bir dusuncede olabilirsiniz. Bu da dogal. Bu dusuncenizi yazarsaniz ve bizim daha dikkatle izlememize veya tekrar dusunmemize neden olursunuz ve belki sonucunda bir degisiklik olur. Ama saldiri neden?

Burak uzerinden uzun uzun yazildi. Burak bu sezon simdiye kadar cok kotu. Son 2 sezonki Burak degil kesinlikle. Insanlar basliyor saldiriya.

Birisi cikip "Burak'in bu profili gecen sene icin iyi ama bu sezonki durumuna gore tekrar degerlendirilebilir. Bilhassa x ozelligi dusebilir gibi geliyor bana cunku ..." yazsa basimin ustunde yeri var. En azindan benim ilerleyen haftalarda maclari izlerken nelere dikkat etmem gerektigini soyluyor bunu yazan.

Ama ne yaziliyor?
    Burak'i abartmissiniz. (hic bir faydasi olmayan yorum cunku bize yol gostermiyor)
    Finishing o kadar olur mu? (hesap soruyor)
    Emenike'den hizli yapmissiniz (profildeki ozellikleri goremiyor/gormek istemiyor veya anlamiyor bu nedenle de kendi urettgi yalan uzerine yorum yapiyor/hesap soruyor)

Bu durumda elde iki secenek var.

1. Umursama, bu tip yazanlari gozardi et ve kisa bir sure sonra burasi okunmaz hale gelsin ve kapansin

2. Cevap ver ki neden olaya yanlis yaklastigini anlasin.

Ben simdiye kadar ikincisini tercih ettim. Ama sabir da tukeniyor.
    Last edited by perpetua : 09.Kasım.2013 at 04:23

Mesaj Yetkileri