1 ile 30 arası toplam 102 sonuç

Konu: Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Kişiselleştirmeyelim lütfen. Gs sportif direktörü özelliklerini merakla bekliyorum. Bu konunun takipçisiyim bilginize.
    Zeytinyagi kardesim senden daha cabuk yuzeye ckan yaglar da var.

Ujfalusi'yi neye gore degerledirecegiz ki takip edeceksin. Bosuna bekleme ca ve pa 0 olur.

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Zeytinyagi kardesim senden daha cabuk yuzeye ckan yaglar da var.

Ujfalusi'yi neye gore degerledirecegiz ki takip edeceksin. Bosuna bekleme ca ve pa 0 olur.
    Bakalım göreceğiz... Zeytinyağı eğitimini bizzat senden aldığım için eserinle gurur duyabilirsin sayın perpetua.

Quote Originally Posted by doomsdoor View Post
    Ünal Aysal'ın potansiyeline laf söylemek ne senin ne başkasının haddine de, şampiyonlar liginde 2 sene üst üste gruptan çıkmış bir takımın başkanına hem de kura günü laf söylemen gerçekten ÇOK KOMİK. bu arada bu takım o başkandan önce küme düşmemeye oynuyordu. taraftarı böldü falan ayrı komik zaten.
    hiç değilse vikipediaya bi ünal aysal yaz da oku "uluslararasılığıyla" dalga geçtiğinin kişinin ne madalyaları varmış, nerelerde konuşmuş.

Kura günüyle ne alakası var arkadaşım? Sanki ilk kez Türk takımı gruptan çıktı yada bu sonuncusu. Kupayı alın gelin efsane başkan diye "bende" wikiye birşeyler yazarım sorun değil. Nasılsa hemen herkesin ekleme yapabildiği güzel kullanışlı bir site.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Bakalım göreceğiz... Zeytinyağı eğitimini bizzat senden aldığım için eserinle gurur duyabilirsin sayın perpetua.
    Bu yasina kadar egitim almadin mi, kendine gore bir hayat anlayisi gelistiremedin mi de benim kotu bir taklidim olmaya calisiyorsun?

Bari konuya once benim kadar hakim olacak emegi sarf et ve ondan sonra akil ogretmeye calis.

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bu yasina kadar egitim almadin mi, kendine gore bir hayat anlayisi gelistiremedin mi de benim kotu bir taklidim olmaya calisiyorsun?

Bari konuya once benim kadar hakim olacak emegi sarf et ve ondan sonra akil ogretmeye calis.
    Burayı kirletmeye gerek yok özelden yazın

Mesaj Yetkileri