Quote Originally Posted by ABOOO View Post
Galatasaray'ın sorunu Sneijder değil ki. Önceki sene şampiyon olurken Sneijder mi vardı? Ne Drogba, ne Burak, ne Bruma pres yapıyor. Pres yediğinde ise top çıkartmakta çok zorlanıyor. Fenerbahçe de bu konuda iyi sayılamaz. Sow'un pek umursamamasına rağmen Kuyt ve Webo pres yapmaya çabalayan oyuncular. İşin dengesini hangi tarafın karşı yarı sahada rahat vermeyeceği değiştirir. Aksi durumda ortada olan oyunda Baroni ve Topal el freni etkisi gösterecek ve topu Galatasaray'ın kullanmasına sebebiyet verecek.. Çok baskı yiyen çok hata yapar, oyunun kuralı bu.
Tabi bakış açısı olarak güzel bir bakış açısı ama bana göre de birtek Baroni'nin olması takımı 2-3 gömlek geriye düşürmez.Sahaya sürülecek kadrolara baktığımızda eksikleri konusunda Fenerbahçe Galatasaray'ın çok çok önünde o yüzden böyle bir düşüncede bulundum ama bekleyelim görelim.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
@CeNTeR_TR

Sakatlıktan daha yeni çıkan formsuz bir Emre, Hücum aksiyonları oldukça kısıtlı olan Topal ve Ne idüğü belirsiz bir Baroni, yedekte ise sonradan oyuna girip bu alanı kurtarması beklenen Selçuk. Bence o 1 oyuncu tercihi tamamen şartları eşitleyen hamle oldu. Sneijder hücum aksiyonu için önemli bir oyuncu ama onun yokluğu, yerine tercih edilecek mücadeleci bir orta alan oyunsuyla, orta alanı daha dirençli tutacaktır. Bu bence Galatasaray için dezavantaj değil avantajdır, 1 kişi fazladan mücadele edecekler. Tek dezavantajları kalecileri.
Baroni'nin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.İnanılmaz oynadığı maçlarda var herhalde yanlış hatırlamıyorum.Holmen daha doğru bir tercih olabilir ama birtek Baroni'nin kadro da olması taraftarlarınızı neden bu kadar karamsarlığa itti onu anlayamadım.Yukarda da yazdığım gbi bekleyip görmek en mantıklısı.Maç ortasında burada Baroniiiiii yazanları göreceğim gibi bir his var içimde