Quote Originally Posted by gokoreis View Post
Eskişehir maçını kaybetmen Avrupa'ya gideni belli etmiş yazık olmuş son hafta Fenerbahçe'yi de yenmişsin.Seneye daha sağlam transferler, daha sağlam kadro bekliyoruz başkan
Evet öyle oldu.

Quote Originally Posted by 5267 View Post
Serdar Gürler.
Hocam bilmiyorum Özkan daha iyi geldi bana oldu aldım.

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
Serdar Gürler tabiki max 1 civarı
Abi Özkan'ı aldım ve baya bir paraya Serdar'ı pek istemedim denemiştim daha önce denenmemiş adam almak istedim.

Abdulkerim Bardakçı

130B'ye aldım Konyaspor'dan çok gelecek vaadeden bir stoper kiralık vermeyeceğim takımda yer bulacak bu sene alternatif olarak.

Atabey Çiçek

Hem yedek takımla oynayacak hemde as takımla Ciro'nun alternatifi olacak ve bu sene baya gelişecek.

Barış Sarıkaya

Köln'de sözleşmesi bitiyordu aldım belki bir şey olur diye Hırvatistan'a kiralık gideceklerden bir tanesi.

Jean Jacques Gosso

İbrahim'in yedeği yoktu kart cezası çok oluyordu şimdi Gosso İbrahim'den daha iyi olunca İbrahim alternatif oldu.

Koray Kaçınoğlu

Sağ bekte alternatifimiz yoktu Serkan'ın yedeği olacak ve çok gelişecek inanıyorum.

Ömer Kahveci

Bucaspor'dan bedava aldım alternatif olacaklardan bu sene yedek takımdada maçlara çıkacak.

Özkan Yıldırım
Çok geliştireceğime inanarak aldım ÇalışkanKanatOyuncusu rolünü çalıştırıyorum , sol açıkta oynayacak ve 5M bedelle aldım biraz çok ama olsun parasının hakkını sonuna kadar vereceğini düşünüyorum.

Taylan Antalyalı

Kamptan sonra Hırvatistan yolcusu olacak birisi daha orada birazcık tecrübelensin çok yararlı olacağına eminim.

Transferlerim devam edecektir