Originally Posted by
Ronaldinho 10
Averaj yuzunden Avrupa'yi kacirman kotu olmus.. insallah yeni sezonda daha iyi baslarsin lige.
Teşekkür ederim hocam 

Originally Posted by
19karabulut07
Özkan'a çok vermişsin be kardeşim üstelik sakatlık eğilimi var o paraya Sefa alınırdı hem tecrübeli sayılır umarım verdiğin parayı çıkartırsın
Abi Özkan'a elim çok gitti geldi en son onda karar kıldım.

Originally Posted by
Juan Diaz
maclara dalmışım unuttum buraları ama ne serdar ne özkanı al derdim yetişseydim (:
Canın sağolsun Reis 

Originally Posted by
omersal
çok kötü olmuş avrupaya gidememek ama bu sene gideriz inşallah

İnşAllah.

Originally Posted by
Krios
Çok genç transferler olmuş tabi statü gereği böyle olmak zorunda kalede Ömer Kahveci biraz geliştikten sonra as kadroda rahatlıkla oynar bence

Seneye düşünüyorum zaten Fornezzi'nin sözleşmesi bitecek kontenjan rahatlar en azından 

Originally Posted by
kaanbjk07
Transferler güzel hocam
Sağolasın hocam 

Originally Posted by
Laz61g
Transferler iyi ama özkana para çok gitmiş halil abinin dediği gibi sefayı alabilirdin

Olsun ya Özkan'ı çok istedim gerçekten 

Originally Posted by
Firat1907
Ne zamandır girmiyordum, tek düşündüğüm şey acaba Doğaç hangi takımda 
eksik olma kardeşim ilk defa kovulmadık 

Originally Posted by
Juan Diaz
Hevesini kırmak gibi olmasın kardeşim ama Özkan sahip olduğu o mental ile verdiğin paranın hakkını çıkarmaz da seni yoldan çıkarır
yeni gördüm yaş olmuş 21 o mental yukarılara çekilse bile resmen leş aklında bulunsun oyuncu alırken sadece teknik özelliklere bakma herifte beyin olmazsa tekniğini kullanamaz (: Ama inş yanılırım ve verim alırsın
Abi bu sene olmasa bile 1-2 seneye göreceğiz hep beraber Özkan'ı 
Sol bekte Wederson'un alternatifi yoktu.
Pilot takımımız yaşadı 1.Lige çıkacaklar inşAllah buraya bir de İshak eklenecek.
Hazırlık Maçları
Taktiğimizin üstüne yeni ve daha iyi oyuncular eklenince baya bir verim aldık 4 maçta 0 gol yerken rakip fileleri 19 kez havalandırdık.
Bayrak'ın Hedefi Kupa

Konyaspor'la yapacağı maç öncesi yaptığı son idmanda gazetecilere konuşan T.Direktör D.Bayrak bu sene hedefim 1 kupa kazanmak lig olur ZTK olur bilemem ama bu takıma bir kupa kazandıracağım taraftarların gönlü ferah olsun en kötü ihtimalle Avrupa biletini kapacağım dedi bu açıklamalara başkanın çok mutlu olduğu gözüktü.