Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği kazanır

2 40.00%
  • Berabere biter

2 40.00%
  • Trabzonspor kazanır

1 20.00%
1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Trabzonspor | STSL 11. Hafta

Hybrid View

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Oh oh çok güzel,benim kombine için savaşıyor Gençlerbirliği Artık bu dakikadan sonra küme düşme hattına geleceklerine imkan vermiyorum.

Tebrikler Gençler !

O kombine maratondaysa 23 senelik hayatımda gördüğüm en güzel Gençlerbirliği tribünlerinden birine tanık oldun demektir Ben daha önce hiçbir maçta 1 saat neredeyse hiç susmadan tüm maraton bağırıldığını hatırlamıyorum.Tabi bunda Tolga Özkalfa'nın ilk yarının sonlarına doğru taraftarı çileden çıkartması ve Trabzonspor'un 61. dakika şovunu engellemek için canla başla uğraşılması da etkiliydi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    O kombine maratondaysa 23 senelik hayatımda gördüğüm en güzel Gençlerbirliği tribünlerinden birine tanık oldun demektir Ben daha önce hiçbir maçta 1 saat neredeyse hiç susmadan tüm maraton bağırıldığını hatırlamıyorum.Tabi bunda Tolga Özkalfa'nın ilk yarının sonlarına doğru taraftarı çileden çıkartması ve Trabzonspor'un 61. dakika şovunu engellemek için canla başla uğraşılması da etkiliydi.
    Yok hocam gelecek yıl kombine almayı düşünüyorum eğer Ankara'da olursam.Küme düşme hattından uzaklaştıkları için öyle dedim.Bu yıl alacaktım ama sınav öğrencisiyim ondan kısmet olmadı.Bu arada alırsam zaten Maraton'dan alacağım bir başka maç izleniyor orada.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri