-
Devre arasına fazla tahribata uğramadan girebilirsek. Jaliyi kiralamayı düşnüyorum pek verim aldığım söylenemez keşke Colman kalsa Jaliyi sezon başı kiralasaydım neyse.. Sonra Kalabayı free alabilirsem alıp Adrianı kiralamayı ve Şenere uygun bir klüp bulursak satmayı düşünüyorum. Adriandan aslında baya memnunum ancak bu sezon olabildiğince kasamıza para koymak istiyoruz Adrinıda bu yüzden kiralayacam. Kalaba şuan geliyor ancak yüksek maaş istiyor bakalım eğer sıkıntı olmazsa freeye düşünce daha az masrafla alırız diye umuyorum. Şenerin raporunda bi sıkıntı gözükmezken nerdeyse oynadığı her maç sakatlanıp 2-3 hafta uzak kalıyor. Zaten aldığımda muhabirin biri sakatlanmaya meyill demişti ama gariptir raporunda öyle bi sıkıntı yok..Satıp uygun bir yerli sağ bek takviyesi yapabiliriz. Aslında herşeyden öte takıma forvet lazım oldukça kısır kalıyoruz. Emre istikrarsız mental olarak buna uygun değil zaten 1 maç var 3 maç yok. Sassa ve Samed genç gelişme evresindeler. Tek sorumluluk Deniste..Devre arası yönetim güzellik yaparsa çok güzel olucak..Bu arada yanlış kalmadıysa aklımda Ziraat Türkiye Kupasında rakip Tarsus ve şimdiden söylemeliyimki elenecem yoksa özellikle devrenin sonundaki maçlara büyük darbe vuruyor sonrasında ikinci devrenin ilk karşılaşmalarına da engel teşkil ediyor..Hem olası sakatlıklardan da uzak durmuş oluruz. Üstüne üstlük eğer AL'de yolumuza devam edersek ciddi bir ayakbağından kurtulmuş olacağız diye düşünüyorum
Mesaj Yetkileri