Sayfa 9 / 30 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 881 sonuç

Konu: FM 14 Oyun İçersinde Karşılaştığınız İlginç ve Komik Olaylar

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

vay arkadaş Bekir'e bak sen .

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Bir sonraki maçtan itibaren Bekir'i ilk 11'e alıyorum

3. Default

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    @Papi44

Bu maçın daha beteri geçen sene Barcelona - Celtic maçında olmuştu sanki ?

Abi yeter ama aynı maçı 50 kere örnek göstermekten vazgeçin.Ne zaman birisi oyunun bizzat hatası olan bir bugu koysa bu maçı söylüyorsunuz sanki normalmış gibi.Bu dediğiniz barcelona-celtic maci 40 yılda bir oluyor ama fmde her 5 maçın 4 ü barcelona-celtic maci gibi, anlatabilidimmi ?

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by berkay709 View Post
    Abi yeter ama aynı maçı 50 kere örnek göstermekten vazgeçin.Ne zaman birisi oyunun bizzat hatası olan bir bugu koysa bu maçı söylüyorsunuz sanki normalmış gibi.Bu dediğiniz barcelona-celtic maci 40 yılda bir oluyor ama fmde her 5 maçın 4 ü barcelona-celtic maci gibi, anlatabilidimmi ?
    Hemen sert çıkışmasaydın iyiydi. Arkadaş orada sadece 1 maç atmış 4-5 maç atsa diyecek birşey yok tamamdır.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ErayG View Post
    Bir sonraki maçtan itibaren Bekir'i ilk 11'e alıyorum
    Zorunluluktan oynatıyorum bir kaç maçtır gol krallığı için iddialı bir giriş yaptı kornerlerde affetmiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar az önce karşılaştığım olayı paylaşmak istiyorum...

Benim oyuncum baskı olmamasina rağmen topu kalecime verdi ve geri pası almak icin kalesini terkeden kalecim ceza alanı dışına çıkamıyormuş gibi davrandı ve orta sahadan rakip forvet koşarak topu aldı ve kalecinin bakışları arasında meşin yuvarlağı filelere yolladı. Sonuç mu? Tabiki gol attılar

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Quote Originally Posted by samasti View Post
    Arkadaşlar az önce karşılaştığım olayı paylaşmak istiyorum...

Benim oyuncum baskı olmamasina rağmen topu kalecime verdi ve geri pası almak icin kalesini terkeden kalecim ceza alanı dışına çıkamıyormuş gibi davrandı ve orta sahadan rakip forvet koşarak topu aldı ve kalecinin bakışları arasında meşin yuvarlağı filelere yolladı. Sonuç mu? Tabiki gol attılar

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    başıma böyle bir şey gelse, direk alt+f4 çekerim ve bir kaç ay girmem. Sen ne yaptın merak ettim

Kalecimden beni ONUR'landıran bir gol.. http://www.youtube.com/watch?v=0ATcbLs5ous

Zeminin azizliği

Nesil
    2006

İlk sezon biter ve Galatasaray ikinci defa Avrupa Ligini kaldırır...

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Mancini yapmış

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Mancini yapmış
    Ligi vermedim valla.

13. Default

Oyuna güncelleme gelsin diye ara vermiştim. Dayanamadım bi oynayayım dedim 4 topum direkten döndü. Sol bekim rakip oyuncuya eskortluk etti sürekli ve 2 tanesi kornerden olmak üzere 4 gol yedim ve 4-2 yenildim. Sonuç: Bekleyişe devam

Böyle saçma bir gol yedim ki evlere şenlik... Lütfen izleyinde görün.

http://youtu.be/WmDJHVagoGI

Hadi bunu yedik eyvallahta bu golü çıkartmak için o kadar baskılı oynadıkki artık maç gitti diyordum 90. dk da Cenk tosunu oyuna aldımda gol attırdı zorla kurtardık maçı.

Bafraspor ile Türkiye Kupası maçı yapıyordum,yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktım.Defans as kadroda bile zaten evlere şenlik.Yedek oyuncular zaten batırdı,1-0'dan 2-1'e çevirdik maçı.Sonra 3-2 oldu.Son 20 dakika kala Serhat Gülpınar'ın şutunda Levent Kale boş kaleye kafayla vurdu ancak ofsayt.Neyse dedim.77. dakikada yine Serhat,yine Levent,yine ofsayt.Sinirlenmeye başladım.Sonradan 3-3 oldu.Son 2-3 dakika.Yine Serhat,yine Levent,yine ofsayt olunca dellendim iyice.Allah'tan Mehmet Çakır 2 tane attı da kurtardı maçı.Adam sayılmayan gollerden hat-trick yaptı yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Büyük bir hata belki de oyunda, nedeninin çözemedim.
    Galatasaray ile kariyerime devam ederken fikstüre baktım, daha önce böyle birşey görmemiştim. Kayserispor ile bütün sezon oynamamışız. 33.Hafta deplasman, 34.Hafta evimizde. İlginç geldi.

her maç sinir krizi..sezon sonu şampiyon oldum kadromu korudum hatta daha da güçlendirdim ama gel gör ki ilk maç sivasa 5-1 ikinci maç adana demirspora 3-2 daha sonra manisaspora 3-0 yenildim attığım her gol ofsayt vurdugum her şut direk...adamlar kornerden leblebi gibi gol atıyor her korner gol diyorum artık..bu oyundan bu kadar cabuk sıkılacağımı hiç tahmin etmiyordum ben ki cm serisinden beri sabahlara kadar oynayan uğruna iş görüşmelerine okula işe gitmediğim fm için harbiden bu kadar cabuk sıkılacağımı tahmin etmemiştim.enayi gibi birde para verip aldık oyunu..ne gerek varsa artıkk..

Benim kaleci de topu alıp dışarı çıktı hayırlı olsun

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Volkan Demirel'in jubile maçı

-arkadaşın kariyerin'den

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

O.lyon küme düştü

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Bu ne ya benin oyuncularin cektigi sutlar belgrad ormanlarina gidiyor,kalecinin kucagina cekiyorlar yada direge carpiyor rakip takim 2.3.ligden takimlarla hazirlik maci yapiyorum adamlar bol bol kornerden yada yan toplardan gol atiyor rakip savunmanin forvetleri mübarek hepsi messi.her sene ayni sacmalik.forumdakiler SI ya deseler adam gibi oyun cikarmadiginiz ssürece size data yok dese bakalim nolucak türkiye satis degerleri dusunce belki akillari bbaslarina gelir.adam gibi kariyer yapilmiyor.verdigim paraya acir oldum

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Benim maçta Trabzon Sol Bamba'yı tek forvet oynattı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jAsain View Post
    başıma böyle bir şey gelse, direk alt+f4 çekerim ve bir kaç ay girmem. Sen ne yaptın merak ettim
    Sinirimden klavyeye oyle vurmusumki "enter" tusu yerinden cikti... ama maci kazandik sonunda. Iyiyim suan yani.. psikolojim yerinde

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kaanbjk07 View Post
    Kalecimden beni ONUR'landıran bir gol.. http://www.youtube.com/watch?v=0ATcbLs5ous
    Oyle bir golu hayatimda ilk defa fifa 99 da atmistim kalede kerem vardi galatasarayla oynuyordum... enteresan

Nesil
    2006

Spor Toto Süper Lig'de son iki maçım Galatasaray ile:

Bug sanırım bu, daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı aramızda? Geçen gün de Runtime hatası aldım oyunda, yazı büyüklüğünü Standart Ölçü'den Uzaktan Bakma %95'e getirmiştim belki ondan dolayıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Büyük bir hata belki de oyunda, nedeninin çözemedim.
    Galatasaray ile kariyerime devam ederken fikstüre baktım, daha önce böyle birşey görmemiştim. Kayserispor ile bütün sezon oynamamışız. 33.Hafta deplasman, 34.Hafta evimizde. İlginç geldi.

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Spor Toto Süper Lig'de son iki maçım Galatasaray ile:

Bug sanırım bu, daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı aramızda? Geçen gün de Runtime hatası aldım oyunda, yazı büyüklüğünü Standart Ölçü'den Uzaktan Bakma %95'e getirmiştim belki ondan dolayıdır.
    bana da oldu kendileri

Nesil
    2006

@nerazzuri

Bug herhalde ben betadan beri devam ediyorum kariyerime, en kısa sürede düzeltirler umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    @nerazzuri

Bug herhalde ben betadan beri devam ediyorum kariyerime, en kısa sürede düzeltirler umarım.
    Sanırım bug, bende kutulu oyun alıp başladım kariyere. Full sürümde de var, düzelmezse skandal bi' hata olarak tarihe geçer heralde.

Böylesine bi rezalet , saçmalık olabilir mi ya gerçekten sabrım taştı yani, her türlü buga razıyım da bu nedir kardeşim

İspanya la liga takımlarından sporting ile oynuyorum ve u20 Copa libertadores için kadroya as oyuncularını almadı diye haber geliyor, bütün oyuncularda mutsuz.

neden çünkü u 20 Copa Libertadores turnavasına seçemedim onları !?!?!?!?!

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Bu da maçta kullandığım taktik:

Sayfa 9 / 30 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri