Mevki mevki oyuncu verileri vermek istedim - Başlayalım madem
Kaleciler ; Soner Şahin 24 Maç 49 Gol ve Atilla Özmen 12 Maç 23 Gol
En sıkıntılı olduğumuz bölge kalecilerimizin olduğu bölgeydi.Biraz da oyunun hatası olsada bu kadar fazla gol yemek abes oldu gerçekten.İki kaleci de üst seviyeyi geçtim normal seviye de bile fayda sağlayamadılar.Ama savunmanın da hatalarını katarak oyun hatalarıyla birlikte fazla da yüklenmek istemiyorum iki kalecimize.Veri olarak ss alırken yedikleri gol yazmadığı için ben yazacağım diğer mevkilerde böyle olmayacaktır.
Defans ; Öne çıkan oyuncu * Cemil Adıcan
Bu kadar gol yememizde ki diğer bir etmende savunma oyuncularımız aslında.Oyun hatası gereği kanatlar yıldız olabiliyor.Bizimde bunu oyunun başında fark edip önlem alamamamız beklerimizin de bunun üstüne çok kötü olması bizi sekteye uğrattı.Fazla rotasyonda yapmadık zaten savunmada sakatlıklar ve büyük form düşüklükleri haricinde.Seneye çoğu isim değişecek diye umuyorum.
Orta Saha ; Öne çıkan oyuncu * Arif Şahin
En çok verim aldığımız bölge orta alan oyuncularımızın olduğu bölge oldu.Hem kanatlardan çok iyi iş yaptık hemde Arif Şahin gibi Ligin Messi si diyebileceğimiz bir oyuncu sayesinde iyi işler yaptık.Ama Adnan Musa gibi yaşlı oyuncular rotasyonda fazla oyuncu bulunduramamak bizi önümüzdeki sene sıkıntıya sokabilir o yüzden bu bölgeye takviye çok olacak diye umuyorum.
Forvet : Öne çıkan oyuncu * Eldin Adilovic
Oyuna ilk başlarken tek forvet oynamak aklımın ucundan geçmezdi ama Arif için tek forvet oynadık iyikide böyle oynamışız Adilovic gibi bir isimden faydalandık.Profil olarak iyi bir profile sahip.Fazla forvetimiz yokdu Ekigho ise gerçeğe göre çok iyi değerlerle girilmiş reel de alakası yok karşı karşıya gol falan atıyor yani o derece

1-2 rotayon oyuncusu ile bu bölgeyi de genişletmeyi düşünüyoruz.
Gerçekten çok yetenekli bir oyuncu.Oyunda bence kötü yansıtılmış.Gerçek yaşantıda büyük ihtimal sezon sonu Süper Lig takımları tarafından istenecekdir umarım gitmez böyle oyunculara ihtiyacımız var.Oyuna güncellenecek database ile herkes fark edecekdir zaten.
Yılın Menajeri ; Bize geldi şaşırdık mı tabiyki hayır =)
Sezon başında 13. bitirme ihtimal gözüken bir takımdık.Sıkıntılar falan derken güzel bir başlangıç yaptık ve devam ettirdik.Neyse ki sonunda mutlu sona ulaştık.Ben aldığım bu ödülü şahsım adına kabul etmiyorum takımıma armağan ediyoruım
Yılın Takımı ; 3 Oyuncu ile katıldık.
Şu şablonu hazırlarken yukarda mevkilerde en dikkat çeken oyuncular olarak ayarladığım oyuncular sezonun en iyi ilk 11'ine seçildi.Birtek forvetimiz seçilmedi onunda sebebi sakatlıklar yaşadığı için yoksa o da 11 de olurdu.Bu arada tek transferimiz orda demekki doğru iş yapmışız.Ayrıca Arif Şahin'e 5 yıldız falan koymalıydılar.

Süper Lig'de görüşmek üzere.