-
Eline sağlık dostum.
Şu anda Chelsea ile online kariyer yapıyorum arkadaşlarımla bir kaç bilgi de ben vereyim.
1-) Oyunun başında Ramires'i çok güzel bir fiyata Man City'e satabiliyorsunuz. Bir kaç denemeden sonra maksimum bedeli buldum. 61 milyon avro.. Ivanovic'i hemen önermemek gerekiyor onu da çözdüm. Hazırlık maçları oynanırken 1-2 hafta sonra Ivanovic ile ilgilenmeye başlıyor kulüpler.. Bu haberleri gördükten sonra önerince 20-25 milyon avro civarında satabiliyorsunuz.. Sağ bek yedeği için Nathaniel Clyne'ı öneririm. 11-12 milyon avroya transfer edebilirsiniz. Yerli oyuncu statüsünde oynaması da kaymağı olur..
2-) Takım 4-2-3-1 ya da FM'nin algısına göre 4-3-3 sistemiyle harikalar yaratıyor.. Sağ kanat -sağ forvet- için ilk sezon Alexis Sanchez'i aldım oldukça iyi bir performans sergiledi.
3-) Bu takıma forvet ihtiyacı varmış gibi gözükebilir ancak tek forvet oynatacaksanız aslında hiç de ihtiyaç yok.. Eto'o profil olarak iyi gibi görünsede ben istediğim performansı alamadım.. Torres ise harikalar yarattı.. 45 maçta 35 gol ile oynadı ilk sezon..
4-) İkinci sezonun başında benim tavsiyem Cech'i satıp Tim Krul'u almak.. Çünkü Courtois gibi bir kaleciyi yedek yapmak çok lüks.. Ayrıca Cech tam satılacak kıvamında oluyor.. Ben 31 milyon avroya City'e sattım ve yerine Tim Krul'u 5 milyon avroya aldım.. Ayrıca Krul'un yerli oyuncu statüsü de mevcut..
Sonuç olarak Chelsea ile oyun oynamak biraz zahmetlidir ama aynı zamanda da zevklidir. Fakat Premier Ligi ve İngiliz futbolcuları tanımak çok önemli.. Yoksa başarıyı yakalamak biraz zor.. Müsait olduğum bir zamanda kariyer verilerimi paylaşacağım. Umarım faydalı olur..
Mesaj Yetkileri