Sayfa 449 / 578 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549 ... SonSon
13,441 ile 13,470 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Burak hakkında;
    23 kez ofsayta düşen 28 yaşındaki golcü, maç başına 2.1 gibi kötü bir rakam tutturdu. Tüm bu rakama rağmen 11 lig mücadelesinde kaydettiği 4 gol, 5 asist eleştirilerin abartısını gösteriyor. Öte yandan, 909 dakika süre alarak takımın en istikrarlı isimlerinden olan Burak, teknik adamların oynattığı mevkiilerden de sıkıntı çekti. Özellikle Mancini'nin göreve geldiği son 8 haftanın 4'ünde sol kanada sıkıştırılan Burak Yılmaz, daha etkisiz bir profile büründü. Fatih Terim'li süreçte 2 gol 2 asist üreten tecrübeli oyuncu, İtalyan çalıştırıcı ile 2 gol 3 asist yaptı.
    kaynak:tribundergi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Plansız hareket etmenin sıkıntısını Galatasaray çekiyor. Kazandığın sürece kralsın bu ülkede, her geçen gün Ünal Aysal antipatisi artıyor. Fatih Terim sadece teknik direktör değildi, 2 sene birlikte çalışmasına rağmen anlayamamışsa bunu er ya da geç bedelini öder, zaten Galatasaray'da çok fazla kalan başkan sevilmiyor böyle bir gelenek var. Bir de üstüne bu saçmalıklar, güvenlik kamerasına bile demeç verebilecek hale gelen başkan ve yöneticiler olursa, çok daha çabuk çekerler ipini.

Bu sezon arayı açmak için bir fırsattı, ağır saçmalandı maalesef. Fenerbahçe şampiyonluğu durumunda ŞL'ye direk gitme faktöründen dolayı 2.lik başarı olur, yoksa hepten kayıp bir sezon olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fatih Terim 4 artı 3 yıl opsiyonlu olmak üzere toplam 7 yıllık sözleşme imzalayacak.

e hani mayisa kadardi be hoca ) hocaya saygim sonsuz hala severim ama bu sureçte galatasaray taraftarlarini kandirmistir aldatmistir kendini kovdurmak için herseyi yapmistir. milli takima gitmek icin.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Diyebileceğim tek şey var, yazık.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

simdi galatasaray taraftari elini kalbine koysun aysalmi hakli terimmi ?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Pardon ama ne alaka diyesim geldi benim ?

Bir anlam ilişkisi kuramadım çünkü. Galatasaray'da kalsaydı eminim ki mayısta bırakırdı ama kovuldu ve artık bir bağlılığı kalmadı. Doğal olarak gelen teklifi de geri çevirmemiştir.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bence 2'si de haksız bu işi bu kadar büyütmeselerdi Galatasaray bu durumda olmazdı.2 İsimde Galatasaray'a zarar verdiler burdan karlı çıkan diğer takımlar oldu.Fatih Terim'e olan sevgim saygım sonsuz ancak onun da hatalı olduğu yanlar vardı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

''Ben başkan olduğum sürece Terim hep teknik direktör olacak kalacak.''

Sözünü ilk bozan Terim değil.Haklı mı peki ? Taraftara karşı haksız,Aysal'a karşı haklı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Fatih Terim Galatasaray'da kaldığı her yıl boyunca alınan her başarı %80 Fatih Terim'in %20 Ünal Aysal'ın hanesine yazılacaktı. Hakikaten de 2 yıl boyunca Ünal Aysal'dan çok Fatih Terim'den bahsedildi. Bence Ünal Aysal bunu hazmedemedi ve istemedi. İki büyük ego çarpıştı. Kaybeden Galatasaray oluyor. Kazanan var mı bilmem.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    ''Ben başkan olduğum sürece Terim hep teknik direktör olacak kalacak.''

Sözünü ilk bozan Terim değil.Haklı mı peki ? Taraftara karşı haksız,Aysal'a karşı haklı.
    http://t24.com.tr/haber/terimden-soz...-atamam/239484

bende Terim'in kovulmasına ilk başta tepki göstermiştim ama savunmayın artık yeter

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tiyatronun son perdesi de oynandı. Kader arkadaşın Demirören ile mutluluklar Fatih Hocam. "Fatih Terim varsa adaletin olduğu yerde vardır" demiştin. Görüyoruz ki Fatih Terim sadece adının herkesin önünde olduğu yerde varmış.

Hani demiştin ya "Aslolan Galatasaray'dır" diye. Anladık ki senin için aslolan Galatasaray değilmiş. Senin için aslolan sadece Fatih Terim'miş.

Imza toreninde hersey anlasildi demekki gs sevgisi ego oksandikca ve para kazandikca var olan biseymis. Oraya gecmisler resmen gs klubu yonetimini alaya aliyor fatih hoca o isvereniyle beraber. Biz de kizgindik yonetime ama kimse gs isminden buyuk degildir ve kimse gs klubu mensuplarini acik acik asagilayamaz. Cok cok cok uzgunum ve acayip kirginim duygularimla oynanmis hissediyorum. Ama bu taraftar bunu da sineye çeker gunu geldiginde hesabin kralini sorar. Çok uzuldum gercekten
    Last edited by Nedvedmania : 16.Kasım.2013 at 04:50 Reason: kural 6

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Arkadaşlar şunu anlayın Terim Demirören'le anlaşmadı. Türkiye ile anlaştı milli takım ile anlaştı. Bi insan yüzünden koca milli takıma yüz çevrilir mi? Bu olayda Aysan haksız olan, hocamızı isterseniz tamamen size verelim diyen Aysal suçlu olan. Eğer bi suçlu lazımsa.

Kardesim suclu hakli muhabbeti degil burada olay. Ne kadar hoslanmasan da icinden çıktığın camianin aslolan Galatasaray'dir diye gonullerini fethettigin bir camianin klubunun yonetimi hakkinda o sekilde alayci bir tavir takinamazsin, bunu yaparsan insanlari uzersin

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Alaycı uslübü kime takındığı çok açık. Sen eğer teknik adamını ki bu Galatasaray'ın en büyük efsanelerinden biriyse ki bu kişi senn adının duyulmasını sağladıysa, alay eder gibi kovarsan alaycı uslübün kralını, dahasını hakediyosun. Her zaman diyor aslolan Galatasaraydır diye. Karşısında duran kişi ise aslolan Ünal Aysal'dır deyip bencillik yapıyor.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 16.Kasım.2013 at 14:47 Reason: ilgili mesaj gerekli yere taşındı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fatih Terim'in kontratı feshedildiği gü yönetim haklı demiştim. şimdi daha da ortaya çıktı haklılığımız. Fatih Terim Galatasaraylıdır fakat EGOsu GS sevgisinden daha büyük olduğu için Ünal Aysal'la çalışamazdı daha fazla. Yıldırım Demirören Milli takım ve Beşiktaş'tan sonra Galatasaray'ı da yıkmayı başardı. Aziz Yıldırım'ın yerine FB başkanı olup orayı da hallderse "mission completed"
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    evet kardeşim bencede de keşke bunu tansfer şeysine yazsaydın, burda biraz alaksız oldu

Alaycı uslübü kime takındığı çok açık. Sen eğer teknik adamını ki bu Galatasaray'ın en büyük efsanelerinden biriyse ki bu kişi senn adının duyulmasını sağladıysa, alay eder gibi kovarsan alaycı uslübün kralını, dahasını hakediyosun. Her zaman diyor aslolan Galatasaraydır diye. Karşısında duran kişi ise aslolan Ünal Aysal'dır deyip bencillik yapıyor.
    Dunku basın toplantısından sonra sadece benim değil bir çok GS'lının kalbi kırıldı kardeşim.
    İstersen cevrendekilerle konuş, istersen GS sözlük'teki Fatih Terim başlığına bak.
    Fatih Hoca haklıdır haksızdır değil burada olay.
    Duygularımızın sömürülmüş olduğunu düşünüyoruz.Kırıldım yani ben bir GS taraftarı olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

benim anlamadığım şu adamı idmandayken kovuyorlar,sonra o adam başka bir kulüple/ülkeyle anlaşma imzaladığında "bakın kovmakta nasıl haklıymışlar" mı oluyor. Yönetimin haklı olabilmesi için Fatih Terim Galatasaray'ın hocası olarak mayıs ayına gelmeliydi ve o zaman gidip "mayıs'a kadar" lafının üstüne sözleşme imzalamalıydı.

Yönetim Fatih Terim'i kovarak bu ihtimali görüp görmeyeceğimizi olanaksız bıraktı ve haksızlar. Fatih Terim'i sevmem ama söylediği sözü yiyecek bir tip değil. Kaldı ki Aysal'ın yönetim tasfiyelerine bakarsak da amacını kestirebiliriz. Ünal Aysal tam bir liseli gibi hareket etti ve ona göre elit bulmadığı insanları artık ihtiyaç duymadığını düşünerek kulüpten uzaklaştırdı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Hala yönetimin hatası vs.

Yahu zaten Aysal'a tepkiliyiz. Biliyoruz çok büyük bir ayıp ettiğini.
    Tepkimizi de zamanla takip edersiniz zaten.
    Fatih Hoca'nın diyeceği şuydu;

"Evet Gs yönetimiyle sorunlar yaşadık ve sonunda kötü bir ayrılık oldu fakat Gs camiası taraftarıyla beraber benim her zaman gönlümdedir. Artık bu konuyu da fazla uzatmaya gerek yok bundan sonra Milli Takım'ın başarısı için çalışmalarıma devam edeceğim."

Bitti bu kadar ya. İtin köpeğin agzına laf vermeden bu işi bitirmek bu kadar mı zor ?
    Haklıyken haksız durumuna düştü şimdi. He ama bu ülkede taraftar akıllıdır kimse merak etmesin yeri geldiği zaman kime nasıl tepki vereceğini çok iyi bilir.

Yani, biz böyle şimdi hocaya kızdık diye Aysal'ı savunacagız sanmayın. Bu işin buralara kadar gelmesindeki 1. sorumlu Aysal zaten. Ama Fatih Hoca'nın konuşma tarzı alay eder gibi tavırları ve çok değil 4-5 ay önce atarların allahını yaptıgı adama "kader ortagım" diyebilmesi bizi üzmüştür.

Bu kadar yani.

Edit;

GS'de hocayken en cok dert yandıgı konu olan yabancı statusu konusunda şu an yapmakta oldugu 180 derece dönüşü nasıl açıklayabiliriz ?
    Haberin linki
    Last edited by davidvilla : 16.Kasım.2013 at 14:45

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Edit;

GS'de hocayken en cok dert yandıgı konu olan yabancı statusu konusunda şu an yapmakta oldugu 180 derece dönüşü nasıl açıklayabiliriz ?
    Haberin linki
    Verilen bağlantıdaki karar yine saçma olur +2 AB oyuncu hakkının pek faydası olmaz. Bence 3 AB dışı ve sınırsız AB kuralı yada 2 AB dışı 7-8 tanede AB oyuncusu kadroda bulundurup oynatma kuralı konabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Dünkü sözleşmenin haberine baktım Ntvspor'da,Fatih Terim'in Gs yönetimi ile ilgili alaycı açıklamaları yoktu orada.Paylaşabilir misiniz acaba? Merak ettim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Yahu bu insanları anlamak güç. Ali Dürüst geçen Ünal aysal ın arkasından o kadar laf söyledi Albayrak'ta öyle. Bugün Florya'da yemekte buluşmuşlar. Mancini ve Lucescu'da varmış bide tabi Tulun.. Ben anlamıyorum gerçekten herkes kameraya oynuyor bizde burda birbirimizi yiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, antrenman maçında Ukrayna Ligi takımlarından Shakhtar Donetsk ile karşılaştı.

Mücadelede Galatasaray, Yekta'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Shakhtar, bu gole Facundo Ferreyra ile cevap verdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.
    İkinci yarıda Ilsinho ile penaltıdan 1 gol daha bulan Ukrayna ekibi, antrenman maçından 2-1 galip ayrıldı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Yahu bu insanları anlamak güç. Ali Dürüst geçen Ünal aysal ın arkasından o kadar laf söyledi Albayrak'ta öyle. Bugün Florya'da yemekte buluşmuşlar. Mancini ve Lucescu'da varmış bide tabi Tulun.. Ben anlamıyorum gerçekten herkes kameraya oynuyor bizde burda birbirimizi yiyoruz.

ne laf soylediler ki ikiside baskanin kararina saygiliyiz dedi ama biz yorulmadiydik vs dediler ne bilim baskani asagilayici laf vs kullanmadilar ben hatirlamiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu olayın başından beri mantıklı bakınca görülen bir şey vardı o da iki tarafın da hatalı olduğu. Ancak biz yapılan açıklamalara bakarak hatanın büyük kısmını Ünal Aysal'da görüyorduk. Düne kadar bu durum böyleydi, ama dünkü imza gösteriyor ki Fatih Terim de sözüne güvenilmeyecek bir kişiymiş. Artık bu saçmalık için yapılması gereken tanımlama, al birini vur ötekine dışında bir şey olmamalı bana göre. Fatih Terim gitti şimdi sıra Ünal Aysal'da. Kendisi zor zamanda elini taşın altına koydu, katkıları oldu eyvallah ama gerçekten sürekli eleştirilen Aziz Yıldırım'dan çok da bir farkı yokmuş, belki üslubu denilebilir fark olarak. Başkanlığın bütün nimetlerinden de faydalandı, çok parası vardı ama şöhreti yoktu artık onun da sahibi.

Umarım ilk seçimde içinde Ali Dürüst'ün muhakkak yer aldığı bir yönetim gelir. Fatih Terim gelmesin ama, elimi kalbime götürüyorum kendisi orada yok artık.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ben anlamıyorum bu tepkiyi. Ne yapması isteniyor Fatih Terim'in? Ömrünün sonuna kadar boş mu beklesin? Galatasaray'ın başındayken Mayıs lafı vardı. Galatasaray'daki görevine son verildi. Boş bir kağıt gösterdiler sözleşme imzalamadık diye. Ki şimdi yeni imzaladılar. Galatatasaray'ın başındayken Mayıs denmişti. Ama şu an Galatasaray'da bir görevi yok Terim'in, hala o dönemki sözünü mü tutması bekleniyor. Şartlar değişti, neden kötüleniyor bu kadar? Yabancı sınırı, Demirören ilişkisi tepkisini anlarım. Ama dün yapılan sözleşmeye tepki saçma geliyor. Zaten Demirören'in federasyonu olarak değil, hükümetin federasyonu olarak görüyorum ben. Terim'in Milli Takım'ın başına getirildiği o dönem de araya Erdoğan girmişti zaten. Terim'in de siyasetle içli dışlılığı yıllardır ortada. Kabul etmemesi beklenemezdi.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İstenen, beklenen, en başında teklifi reddetmesiydi. Dün tüy dikmiş oldu. Uzun uzadıya konuşmak bile yersiz benim için artık abi, yoksa anlat anlat bitmez. Dün "başkanım" dediğinde benim için bitti kendisi.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

En başında reddetmesi çok zordu bence. Aysal reddedebildi mi? İzin verdi, vermek zorunda hissetti diyelim ya da. Olay Demirören-Terim değil, Erdoğan'ın isteği.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aysal zaten dünden razıymış o işin başka bir boyutu. Demirören'in istediğini zaten hiç sanmıyorum, hatta o adamın hayatta ne istediği bile meçhul bence. Erdoğan'da reddedilemez olmamalı, diktatör değil sonuçta. Ayrıca Fatih Terim dün attığı imza ile vizyon konusunda da sınıfta kaldı bence. Milli Takım emeklilik yeri, en basitinden tekrar Milan'a gidebilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by di canio View Post
    En başında reddetmesi çok zordu bence. Aysal reddedebildi mi? İzin verdi, vermek zorunda hissetti diyelim ya da. Olay Demirören-Terim değil, Erdoğan'ın isteği.
    Milli Takım istediğinde kulübün izin vermemek gibi bir şansı yok. Talimatname öyle diyor.

Mesaj Yetkileri