Hatalarin giderildigine inanmayin.
Hala bir cok sorun var mac motorunda. Yeni yama ile de olmaya da devam edecek.
Daha once karsilastiginiz sorunlar azalmis veya ortadan kalkmistir. Ama baska sorunlar ortaya cikmistir ve gelecek yamalarda o sorunlari gidermek icin calisilacaktir. Maalesef ilerleme ancak boyle gerceklesiyor.
Abi çok büyük sıkıntılar olmasın da elbet kusursuz bişey beklemiyorum. Açıkçası şu defansın pasif kalması, kanat oyuncularının saçmalaması, duran toplar, kısa pasların çok kısa düşmesi ve direk sorunları benim için oyunu oynanmaz kılıyor. 2013'te şl finalinde 120 dakikada 7 topum direkten dönmüştü ve penaltılarda kaybetmiştim. Bu sene yine aynı. Oynamak gelmiyo içimden. Esas sorunlar düzelirse ufak tefekler göze gelmez.
Ama siz me1432'yi test etme fırsatı buldunuz sanırım. Böyle dediniz korktum şimdisanki yine majör sorunlar var gibi. Eğer sorun olmayacaksa şu yazdıklarım düzelmiş mi söyleyebilir misiniz?
Abi mesajını alıntılıyorum farklı birşey yazacağım
Beyler rahat olun oyun büyük ölçüde bizim dert yandığımız hatalardan arınmış vaziyette
Baksanıza Ömer abi'nin sorun olarak gördüğü şeyler düzelmemiş.Ömer abi zaten bizim soran olarak gördüğümüz birçok şeyi sorun olarak görmediğini bir nebze olsun belirtmişti burdan da çıkaracağımız üzere yamadan sonra şikayetçi olmayabiliriz![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.