1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bedava bir eğlenceli olsa haklısın Ömer abi ama insanlar bunun için 60-80 TL para ödüyor. Dolayısıyla bu fiyata değecek bir şey bekliyorlar.Bu da çok doğal bir şey
    Bedava olsa da olmasa da.

Maca neden gidiyorum? Egelenmek icin. Bir suru de para veriyorum. Macta tuttugum takim kesin kazanacak diye kendimi sartlandirirsam ve kaybederse odedigim paraya lanet ederim, mutsuz olurum.

Ama maca eglenmek, arkadaslarla beraber olmak, sahada yapilan bir kac guzel hareketi, bir kac akilli hamleyi gormek veya en azindan iyi mucadele gormek icin gidiyorsam, tuttugum takim yenilse de stattan mutsuz cikmam.

Sonucta o parayi takimimin kazandigini gormek icin degil, o statta 2-3 saat gecirip kafami dagitmak icin harcadim.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Maca neden gidiyorum? Egelenmek icin. Bir suru de para veriyorum. Macta tuttugum takim kesin kazanacak diye kendimi sartlandirirsam ve kaybederse odedigim paraya lanet ederim, mutsuz olurum.

Ama maca eglenmek, arkadaslarla beraber olmak, sahada yapilan bir kac guzel hareketi, bir kac akilli hamleyi gormek veya en azindan iyi mucadele gormek icin gidiyorsam, tuttugum takim yenilse de stattan mutsuz cikmam.

Sonucta o parayi takimimin kazandigini gormek icin degil, o statta 2-3 saat gecirip kafami dagitmak icin harcadim.

agabey çok kapitalik düşünüyorsun yav

doğru söylüyorsun ama ne bileyim genel itibar söylettirdi bana bunu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post

FM'den umudu kesin diyorsunuz yani. Burda kimse her maçı kazanalım her vurduğumuz gol olsun demiyor tek istedikleri gerçekçi şeyler olması ki oyunun biz similasyonuz diyerek vaat ettiği şey bu. Sanırım her gittiğiniz maçta tuttuğunuz takımın 4-5 topu direkten dönse sizde sinirlenirsiniz, ya da defans yapmasını beklediğiniz adamın markaj bile yapamaması.

Mesaj Yetkileri