Tansfer döneminin 1. Part'ı çok iyiydi ama 2. Part muhteşem olmuşSerdar Taşçı , Onur ve Samuel Eto'o
![]()
Tansfer döneminin 1. Part'ı çok iyiydi ama 2. Part muhteşem olmuşSerdar Taşçı , Onur ve Samuel Eto'o
![]()
İlginç transferler olmuş bakalım nasıl bir sezon geçireceğiz.
Kadroya bak be![]()
Eto'o bomba olmuş
şuanki kullandığın taktiği atarmısın zahmet olmazsa merak ediyorum![]()
TAKTİK
AĞUSTOS AYI
ŞAMPİYONLAR LİGİ
GRUPLAR
Gruptan çıkarız,karabük ezmiş
Gruptan çıkarız bence de
EYLÜL AYI
Depay ipten almış![]()
BAŞKAN'DAN BÜTÇE TAKVİYESİ !
*Bütçeyi istetik başkanda verdi ama 18 M € verince coştuk bizde![]()
İyiyiz iyi![]()
bütçe çok iyi
para para para
En Sonunda eto bitmiş begüzel transfer.
Kadronun ileri ucuyla geri ucu arasında çok büyük kalite farkı olmuş. Almanya'yı iyi takip et, Türk regen buldun mu kaçırma defansaDefansı da 1 yukarı seviyeye taşırsan kadro muazzam ötesi olur.
Şu anda gerçekten maşallahlık bir kadro ilk sezonlardaki Emenike performansı gözümden kaçmadı değil 7 sayfayı da soluksuz bir biçimde okudum sizi ve takımınızı teknik ekibinizi ve yeni başkanınızı tebrik ediyorum gerçekten bir futbolsever olarak takımını o takımı destekleyenden daha iyi bilen bir teknik adamın olacağını düşünmüyorum başarılar tekrardan
[YOUTUBE="uDBzzp3OLeo"]Eto'o bitmiş.[/YOUTUBE]
O taktik olmamışBana güven, Salih'i öne at.
![]()
Etoo kesmez Messiyi isterük
Burak Hocaa Geçen Kariyerdeki Messi - Ronaldo yu Bekliyoruz Ona GöreMessiye Ver Kulübü
![]()
![]()
Kadroyu kurmussun yine
Tahmini kac sezon icinde Messide imza atar![]()
EKİM AYI
Bilbao maçını tekrar oynamak zorunda kaldık steam çöktü oyun kapandı dün gece.![]()
Çok iyi gidiyoruz Burak.Grupta şanslı bir kura çekmişsin çıkmazsan ayıp olur.Bu arada Eto'o reis akıyor.
KASIM AYI
ŞL'de sonuçlar pek iyi değil gruptan çıkmak lazım.Ligde zaten akıyoruz.
GALATASARAY
Gözleri dönmüş.![]()